luni, 1 octombrie 2018

Lipidele determină profilul energetic al părului. Unde, cum și ce este de făcut

Părul fiecărei persoane are un profil energetic unic, asemenea amprentelor, care îi determină elasticitatea, sănătatea și sensibilitatea.
„Un păr cu un nivel de energie optim răspunde foarte ușor la tehnicile de styling, este maleabil, are strălucire, un aspect proaspat și arată plin de vitalitate” sustțne Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional.

Lipidele definesc amprenta energetică a părului

Nivelul lipidelor care se găsesc în păr definesc această ampretă energetică unică. Ele sunt singurele care au o influență activă asupra energiei parului, deoarece ele interacționează cu alți factori într-un mod unic pentru fiecare persoană în parte. Acestea determină dacă părul unei persoane este drept sau ondulat, lucios sau mătuit, moale sau plin de mișcare.
„Deși cheratina reprezintă 96% din structura părului, noi cercetari indică faptul că, lipidele, care sunt în proporție de numai 4%, au o influența activă, unică, comportându-se asemenea unui ciment pentru cărămizile de cheratină. Asigurarea unor niveluri optime de cheratină și lipide în păr este cheia pentru schimbarea structurii și transformării acestuia” spune Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional.

Cum se determină codul de energie unic al părului?

Codul unic de energie al părului este identificat cu ajutorul unui sistem de diagnosticare numit Hair Energy Mapping. Un microscop, conectat la o aplicație, descifrează nevoile specifice de îngrijire ale fiecărei persoane, în acord cu profilul său. 


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search