luni, 1 octombrie 2018

APIVITA WINE ELIXIR, elixirul tinereții pielii made in Santorini

Imi plac la nebunie evenimentele #altfel, iar echipa Tonic Advertising are coronita la capitolul asta. De departe, fetele organizeaza cele mai frumoase lansari, in cele mai frumoase locuri, nu doar din Bucuresti, ci si din tara, iar aici imi amintesc ziua minunata petrecuta in vara, pe plaja din Mamaia, cand am inaugurat plaja Sensiblu. Zilele trecute, fara a sufla o vorba despre destinatie, fetele ne-au urcat in autocar si am ajuns la Vinalia - Conacul din Ceptura, o oaza de liniste si pace din judetul Prahova. Totul a fost perfect, de la vreme si pana la minunatia locului, branzeturile degustate, vin, strugurii - cei mai buni mancati in viata mea si in privinta soiului carora inca ma intreb. Un eveniment fara cusur!


Motivul deplasarii? Pai, cred ca v-ati prins din poza de mai sus. Apivita si-a prezentat o noua gama, WINE ELIXIR, cu polifenoli din viță de vie din Santorini, ce reactivează tinerețea tenului și oferă rezultate vizibile asupra ridurilor, fermității pielii și conturului feței. 

 



Valoarea superioară a viței de vie din Santorini și a polifenolilor

În bogatul sol vulcanic din Santorini, într-una dintre cele mai vechi podgorii din lume, vița de vie este cultivată sub formă de "kouloura" (forma de coroana) pentru a oferi adăpost împotriva vântului.
Pentru a rezista condițiilor aspre de mediu, precum vântul puternic care vine dinspre mare, uscăciunea aerului, solul vulcanic nisipos și razele puternice ale soarelui, podgoriile din Santorini au dezvoltat proprietăți unice de rezistență, producând molecule cu mari capacități de protecție, denumite polifenoli.
În frunzele bogate în polifenoli ale celor trei soiuri antice de vie (Athiri, Aidani și Asyrtiko) care creează vinul celebru Vinsanto, APIVITA a descoperit elixirul tinereții, dând naștere unui extract extrem de puternic. Studiat de știința Epigeneticii, s-a dovedit faptul că acest super-extract are o acțiune de reactivare a tinereții pielii. 




WINE ELIXIR, o nouă gamă super-puternică anti-îmbătrânire

Un studiu clinic cu rezultate impresionante a demostrat că 93% dintre femeile care au încercat noua gamă au observat îmbunătățiri vizibile asupra ridurilor, fermităţii și conturului feţei.*
Cu până la 100% ingrediente naturale și fără silicon, WINE ELIXIR este o gamă complet nouă ce trezește tinerețea pielii, având o aromă plăcută, care acționează ca un elixir pentru o stare de bine.

* Studiu clinic, 30 de femei cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani, care au aplicat de două ori pe zi, timp de 28 de zile

Noua gamă WINE ELIXIR constă în 6 noi produse testate dermatologic, cu un procent foarte mare de ingrediente naturale, ce acoperă toate nevoile pielii ridate și lipsite de fermitate.

WINE ELIXIR SERUM ANTIRID SI FERMITATE

Cu 96% ingrediente naturale, acesta pătrunde în straturile adânci ale pielii, reduce ridurile și oferă fermitate si lifting, protejează împotriva stresului oxidativ și a acțiunii factorilor de mediu, hidratează, stimulează pielea si simțurile.
 
  • Pătrunde în straturile adânci ale pielii și maximizează eficiența cremei. 
  • Cu o concentrație foarte mare de polifenoli din viță de vie din Santorini, reduce ridurile și oferă fermitate & lifting.  
  • Protejează împotriva stresului oxidativ și a acțiunii factorilor de mediu cu extract patentat de propolis  
  • Hidratează cu acid hyaluronic, unt de shea, ulei de măsline  
  • Stimulează pielea & simturile cu 4 uleiuri esentiale – portocal amar, salvie, patchouli & trandafir   
  • Potrivit pentru toate tipurile de ten.
WINE ELIXIR CREMĂ DE ZI ANTIRID SI FERMITATE

Cu 97% ingrediente naturale, aceasta este disponibilă în 2 variante: cu o textură bogată pentru tenul normal-uscat și cu o textură lejeră pentru tenul mixt-gras. Cu polifenoli din viță de vie din Santorini, reduce ridurile, conferindu-i tenului un aspect ferm si contururi ridicate; protejează împotriva stresului oxidativ și a acțiunii factorilor de mediu, hidratează, stimulează pielea și simțurile.


Textură bogată sau textură ușoară
  • disponibilă în 2 variante: cu o textură bogată pentru tenul normal-uscat și cu o textură lejeră pentru tenul mixt-gras 
  • Cu polifenoli din viță de vie din Santorini, reduce ridurile și oferă fermitate & lifting
  •  Protejează împotriva stresului oxidativ și a acțiunii factorilor de mediu cu extract patentat de propolis  
  • Hidratează cu acid hyaluronic, unt de shea, ulei de măsline  
  • Stimulează pielea & simturile cu 4 uleiuri esentiale – portocal amar, salvie, patchouli & trandafir  
  • Ideală pentru tenul normal-uscat sau tenul mixt-gras



WINE ELIXIR CREMĂ DE NOAPTE REGENERATOARE

Cu 99% ingrediente naturale, crema hrănește intens, exfoliaza si reactiveaza tineretea pielii în timpul noptii, pentru a dezvălui o piele reînnoită, reparată. Reduce ridurile, oferă fermitate și lifting, lasand tenul neted si catifelat. 


O cremă delicată ce hrănește intens pielea pe timpul nopții
  • Exfoliază delicat cu papaya pentru a dezvălui o piele reînnoită, mai tânără. 
  • Cu polifenoli din viță de vie din Santorini, reduce ridurile și oferă fermitate & lifting
  • Protejează împotriva stresului oxidativ și acțiunii factorilor de mediu cu extract patentat de propolis  
  • Hidratează cu acid hyaluronic, unt de shea, ulei de măsline  
  • Stimulează pielea & simturile cu 4 uleiuri esentiale – portocal amar, salvie, patchouli & trandafir  
  • Potrivita pentru toate tipurile de ten. 


WINE ELIXIR CREMĂ ANTIRID SI FERMITATE PENTRU OCHI & BUZE
Cu 98% ingrediente naturale, este o cremă revitalizantă ce regenerează zona delicată a ochilor și buzelor, atenuează cearcănele și semnele oboselii, tonifică și stimulează. Este testată oftalmologic si nu contine parfum chimic.

  • O cremă revitalizantă ce regenerează zona delicată a ochilor & buzelor. 
  • Atenuează cearcănele & semnele oboselii cu mimosa.
  • Cu polifenoli din viță de vie din Santorini, reduce ridurile și oferă fermitate & lifting
  • Protejează împotriva stresului oxidativ și a acțiunii factorilor de mediu cu extract patentat de propolis  
  • Hidratează cu acid hyaluronic, unt de Shea, ulei de măsline  
  • Tonifică & stimulează pielea cu ulei esențial de patchouli  
  • Testat oftalmologic  
  • Fără parfum 
 


WINE ELIXIR ULEI FACIAL ANTIRID SI FERMITATE

Cu o combinație unică de uleiuri non-grase și uleiuri esențiale, îmbogățit cu molecule puternice anti-îmbătrânire - polifenoli din ulei de semințe de struguri – acest produs reduce aspectul ridurilor, crescând în același timp fermitatea și elasticitatea pielii; hidrateaza, hrănește și reumple ridurile; protejeaza impotriva stresului oxidativ si a factorilor externi datorita uleiului de propolis si a vitaminei E.

  • O combinație unică de uleiuri non-grase și uleiuri esentiale, ce restaurează instant si revigorează pielea 
  • Reduce aspectul ridurilor, îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii datorită polifenolilor din ulei de semințe de struguri, mastic și uleiului de lavandă.  
  • Hidratează, hrănește și umple pielea, datorită uleiurilor de măsline, migdale și floarea-soarelui.  
  • Protejează împotriva stresului oxidativ și a factorilor externi datorită uleiului de propolis și vitaminei E  
  • Stimulează pielea & simțurile cu 5 uleiuri esențiale – portocal amar, salvie, patchouli, trandafir & mușcată.  
  • Poate fi folosit singur sau înaintea cremei de zi/noapte  
  • Potrivit pentru toate tipurile de ten.

NOUA GAMĂ WINE ELIXIR este produsă în Fabrica Bioclimatică APIVITA din Markopoulo, Attica. Este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu.




 O eficacitate bazată pe cea mai modernă și precisă știință de studiu a pielii, știința epigeneticii

Știința Epigeneticii, cea mai contemporană metodă de cercetare a genelor pielii, dovedește că îmbătrânirea este un proces care nu este determinat doar de ADN, ci depinde și de stimulii externi (mediu, alimentație, stil de viață). Mecanismele epigeneticii trec dincolo de procesul genetic programat al îmbătrânirii și pot să-l accelereze sau să-l încetinească prin activarea sau inhibarea manifestării genelor.
Laboratorul APIVITA de biochimie, cu o cercetare internă bazată pe știința epigeneticii, a demonstrat că extractul de viță de vie din Santorini activează proteineinele de întinerire ale pielii (sirtuins și NRF2/KEAP1) care sunt asociate cu regenerarea acesteia, detoxifierea și protecția antioxidantă, astfel reactivând puterea interioară de întinerire a pielii.







Valeria Chertes spunea...

Ai avut o zi superbă.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search