sâmbătă, 10 noiembrie 2018

3 produse Douglas Make-up pe care ți le recomand


Toamna este cenusie si posomorata doar daca noi ii permitem! :) Mi-as dori sa nu mai vad atat de mult gri si negru si maro in jur, fețe triste, oameni vesnic nemultumiti, dar care, in fond, nu fac nimic pentru a-si schimba starea, negativisti care traduc totul din jur in urat... Avem cu totii puterea de a schimba lucrurile din jur, iar pentru asta trebuie sa incepem cu acelea din noi. Frumusetea si binele din interior influenteaza exteriorul si nu trebuie sa fie invers. Iar in acest context filosofic, va spun ca un ruj poate face minuni. Daca-i rosu, succesul este garantat!

Douglas are o colectie proprie impresionanta de machiaj, am multe preferate ce poarta sigla Douglas Make-up, de la un ruj rosu cremos pe care vi l-am mai aratat pe Instagram si pana la mascara de diferite tipuri, pudre, fond de ten si blush-uri piersicoase. 😍
Douglas Make-up s-a imbogatit in acest sezon cu alte cateva produse pe care am sa vi le prezint, cu mentiunea ca va trebui sa le testati si voi pe pielea, buzele si ochisorii vostri, pentru a va face o impresie 100% autentica. 

Asadar, in aceasta perioada, mie imi plac mult:




🔺 Fondul de ten Ultimate Foundation 24h - are o textura fluida, uniformizeaza nuanta tenului, fara sa lase aspect de masca, nu incarca porii, iar daca va doriti un produs lejer, dar rezistent, cu aspect natural, atunci acesta este alegerea potrivita. In plus, chiar daca am depasit canicula, tot avem nevoie de un fond de ten rezistent la transpiratie, care sa nu luceasca in obrajori, pe frunte si barbie, atunci cand aerul conditionat a fost setat de un coleg de birou pe 35 de grade. :)


Pret: 97 lei




🔺 Mascara Panoram'Eyes - flexibila dupa cum vedeti, asa incat sa aplicam mai usor gelul pe gene, fara sa murdarim totul in jur. Mascara confera alungire, volum si curbare genelor, este negru intens si eu, personal, sunt foarte multumita de ea. Nu mai port extensii de gene de ceva timp si sunt foarte incantata de aceasta tusa finala in machiajul cotidian. 

Pret: 97 lei









🔺 Rujul Smart Shine, care miroase a vanilie si se simte extrem de mătasos pe buze. Colorează fără să usuce. Nuanta mea este Sweet Caress. Desi folosesc ruj rosu in majoritatea ocaziilor, nuanta asta m-a indragostit iremediabil de ea. 💗 Ma face sa ma simt in zona de confort, imi hidrateaza buzele, coloreaza fix asa cum simt ca am nevoie in perioada asta, in plus are gust de briosa cu vanilie.

Pret: 65 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search