luni, 12 noiembrie 2018

5 genți SUPERBE pe care le aștept de Black Friday

 
Ne apropiem de acel moment din an, cand febra cumparaturilor atinge nivelul superior in termometrul magazinelor. BLACK FRIDAY 2018 isi pregateste deja ofertele, promotiile sunt in cuptor, iar in ultimul weekend al lunii vor fi etalate pe platouri clientilor, care de care cu toppinguri mai delicioase si bombonele in varf. Gata cu metaforele. Concret, inca nu am apucat sa verific magazinele online pentru a selecta diverse preferate la care sa merg tinta atunci cand vor fi afisate reducerile. Prin mall-uri am facut cateva excursii in recunoastere. N-am vazut, deocamdata, nimic senzational pe care sa-l astept cu sufletul la gura de #blackfriday, insa tocmai ce rasfoiam paginile magazinului Manier, impreuna cu o prietena obsedata de genti si iata ce am gasit!

 Aseara am ajuns cu ea prin mall si si-a cumparat 2 genti de la Reserved si una de la Stradivarius, ca sa intelegi de ce spun "obsedata". Asta dupa ce zilele trecute a mai bifat cardul pentru inca doua. (Cam asa ca in poza din stanga suntem noi doua in mall, in perioada promotiilor 😂😂).
Nu sunt reduceri, deocamdata, de aceea eu prefer sa ma abtin de la cumparaturi. Nu-mi place ideea de a cumpara produse la primul lor pret, mai cu seama ca nu sunt elemente senzationale de grija carora nu pot dormi noaptea. Cat despre genti, v-am mai vorbit despre Manier si stiti parerea mea vizavi de gentile de calitate. De cativa ani nu mai pot purta (decat foarte rar) posete de proasta calitate, fara ca asta sa insemne ca investesc sume colosale. Nici vorba. Insa, prefer sa am o singura geanta din piele, un model clasic, cusaturi bine lucrate, produs finit perfect, care sa reziste ani de zile, decat zece posete ieftine, iar prin "ieftin" nu ma refer sub nici o forma la pret, pentru ca acesta nu este mic deloc, ci la slaba lor calitate. Am trecut nu doar o data prin experiente jenante in care, ori mi-a sarit vreo capsa de la cureaua gentii si m-am trezit cu ea pe podeaua metroului, cu toate catrafusele imprastiate pe la picioarele oamenilor, ori cu marginile gentii jupuite dupa cateva purtari, ori cu incuietoarea stricata, ori, ori. 

V-am mai povestit aici, pe blog, despre gentile mele de la Manier, iar cele despre care ati citit acum cativa ani inca fac parte din recuzita mea. Sunt in aceeasi stare ca atunci cand le-am cumparat si, repet, nu sunt deloc un om care are grija cu accesoriile. Nu le pastrez in pungi speciale, nu le sterg de praf si nici nu le menajez cand vine vorba despre incarcatura. :) Umplu gentile pana la refuz, uneori nici nu se mai inchid fermoarele si ma astept din clipa in clipa sa cedeze cureaua. Cu Manier nu mi s-a intamplat asta niciodata pana acum si am cinci genti de la ei. Acum am realizat ca am uitat sa va prezint (aici, ca pe Instagram si Facebook v-am aratat un milion de poze) cea mai recenta geanta neagra, din piele, de la Manier. Este superba, a facut multe cuceriri, revin cu articolul, promit!

Dar, fix acum cand imi impartaseam preferintele cu Ioana, am pus ochii pe trei gentute divine pe care am simtit instant nevoia sa vi le trec in revista. Va sfatuiesc, insa, sa vedeti toate gentutele lor, atat cele de dama, cat si cele pentru barbati pentru ca au modele pe care nu le veti gasi in nici un magazin din mall, va asigur. 

Asadar, top 5 preferate de la Manier pe care le astept de Black Friday (sper sa intre la reduceri!!!). Manier are deja reduceri si in momentul aceasta, insa eu tot sper ca vor intra la promotii si mai multe produse. Acum regret ca nu am facut un wishlist inainte de ziua mea, poate ar fi fost Universul pe faza si eram deja si mai fericita in momentul asta. Asta e, il pun in tema pentru Mos Nicolae, Mos Craciun si poate si 1 Martie. 😃😃

1.  Geanta - Rujul-roșu-face-minuni, din piele naturala de culoare neagra, un model elegant, de zi sau seara si de oricand 💓, cu un sistem de inchidere simplu si accesorizata cu aplicatii metalice de efect. Mi se pare absolut superba!!!! Nu este foarte incarcata, dar nici banala. Eu as purta-o oricand, la orice, de la jeansi la rochite casual, atat la geci groase, cat si la paltoane elegante. Geanta se poate purta in mana sau pe umar, avand si o bareta reglabila. Este confectionata din piele de calitate si prezinta o structura rigida pentru a-si mentine forma. Fabricata in Italia.
 2. Geanta - Leopard-pufos, din piele naturala, cu insertie de par ponei si imprimeu leopard, este un accesoriu versatil si distinct ce poate fi purtat la tinute de zi, casual elegante sau casual business. Este confectionata din piele moale de foarte buna calitate si n-am dubii ca asa este. Toate gentile din piele pe care le am eu de la Manier sunt impecabile, cusaturi perfecte, nu ar putea gasi un defect nici cea mai cusurgie dintre cliente. :)
Imprimeu de tip leopard maron deschis este o culoare in voga ce ofera o nota aparte si un plus de eleganta tinutei. Geanta se poate purta in mana, cat si pe brat cu ajutorul curelei detasabile care este si ajustabila, de culoare neagra. Fabricata in Italia si ea. 


 3. Geanta- Albăstrița-de-nu-mă-uita are o culoare pe care eu o ador, insa o gasiti la Manier si pe alte nuante! Este realizata tot din piele foarte moale si de buna calitate si poate fi purtata atat la tinute elegante, cat si la unele casual. Eu, personal, as purta-o si cu adidasi. Imi place la nebunie combinarea de elemente provenind din zone complet diferite - jeansi cu stilettos si sacou, pantaloni eleganti cu camasa din matase si adidasi, rochii vaporoase cu pantofi sport, etc. 




4. Geanta cu sclipici licurici este din piele naturala 100%, de culoare neagra poate fi purtata la tinute elegante, smart casual. Teoretic. Practic, eu o vad si in alte combinatii, v-am spus mai sus. Anul trecut am avut o reala obsesie pentru incaltarile din piele neagra si cu decoratii argintii. Mi-am cumparat 4 astfel de incaltari iarna trecuta. Si cand credeam ca am epuizat obsesia, gasesc zilele trecute o super pereche de ghete din piele, negre, cu botul argintiu, exact ca gentuta asta. 💓 Geanta prezinta un maner detasabil care permite purtarea in mana, dar si pe brat cu ajutorul curelei detasabile. Fabricata in Italia.



5. Geanta de postaș elegant - este de asemenea din piele, are un lantisor auriu si incuietoare asortata si fii sigura ca iti va scoate din anonimat orice tinuta! Simt ca este geanta pentru care as primi complimente cel putin o data pe zi. Modelul este cel clasic, de postas, insa realizat in asa maniera incat nu va trece neobservata niciodata. Nu trebuie sa mai porti nici un alt accesoriu, oricum nimeni nu se va uita nici la pantofi, nici la cercei, cu o asa posetuta simpatica pe umar. 


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search