joi, 22 noiembrie 2018

Douglas lansează BELIEVE IN ANGELS, campania anuală de strângere de fonduri pentru HOSPICE CASA SPERANȚEI


Douglas România lansează campania anuală de strângere de fonduri „Believe in Angels” începând cu 23 noiembrie 2018. Anul acesta, beneficiarul campaniei este Fundația HOSPICE Casa Speranței, iar fondurile vor fi direcționate către sponsorizarea activităţii de asistență medicală paliativă acordată gratuit pacienților copii și adulți suferinzi de boli incurabile, pacienți ai HOSPICE Casa Speranței. Astfel, pentru fiecare produs de machiaj Douglas Dream Palette achiziționat din rețeaua de magazine Douglas și online, de pe douglas.ro, în perioada 23 noiembrie – 24 decembrie 2018, Douglas se angajează să sponsorizeze cu câte 10 lei Fundația HOSPICE, în limita sumei de 40.000 de lei.
„ Cu precădere de sărbători ne gândim la cei mai vulnerabili dintre noi și la ajutorul de care au nevoie. Prin campania “Believe in Angels” pe care o lansăm începând cu 23 noiembrie dorim să popularizăm cauza sprijinită de Fundația HOSPICE Casa Speranței și să direcționăm fonduri către o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă a pacienților copii și adulți cu boli incurabile. Fondurile direcționate în ultimii doi ani către această Fundație au ajutat la deschiderea Centrului Socio-Medical HOSPICE de la Adunații Copăceni, dar este nevoie în continuare de ajutorul nostru. Cu suma pe care intenționăm să o direcționăm către HOSPICE anul acesta Fundația poate asigura gratuit pentru pacienții adulți și copii care suferă de boli incurabile 45 de zile de internare în unitățile cu paturi ale organizației, 50 de vizite la domiciliul pacienților și 130 de participări în centrele de zi.”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători. Pacienții HOSPICE sunt persoane cu boli incurabile: adulţi cu diagnostice oncologice şi copii cu prognostic limitat de viaţă (indiferent că vorbim de boli limitatoare sau amenințătoare de viață), iar fundaţia își desfășoară activitatea în unitățile medicale din Brașov, din București, în Zărnești și Făgăraș, și noul centru socio-medical la Adunații-Copăceni, lângă București, centru destinat exclusiv copiilor afectați de boli limitatoare de viață și familiilor lor.
“Această campanie vorbește despre frumusețea binelui și puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. Împreună, putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă și ne bucurăm că Douglas ne susține din nou într-un proiect atât de frumos, cu un impact considerabil pentru conștientizarea colectivă a importanței paliației”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

Viziunea HOSPICE Casa Speranței este ca în România toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi lor.

Fundația HOSPICE Casa Speranței este o organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov şi care a introdus în România, pentru prima oară, conceptul de îngrijire paliativă, replicând modelul fundațiilor de tip hospice din Marea Britanie. Membră a familiei Hospices of Hope, HOSPICE Casa Speranței, este în acest moment cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Daca doriți să aflați mai multe despre HOSPICE Casa Speranței și programele fundației, vă invităm să vizitați www.hospice.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search