joi, 22 noiembrie 2018

Untul de Shea, cel mai bun prieten al mâinilor în sezonul rece


În timpul iernii, frigul pune mâinile la grea încercare și le provoacă mici imperfecțiuni: roșeață, iritare, crăpare și uscăciune. Pielea este extrem de sensibilă, iar „mâinile de catifea" devin pentru o vreme, o frumoasă amintire. Prin urmare, este necesar să acorzi o mai mare atenție îngrijirii acestora și să folosești produse potrivite, naturale.

În general, purtarea mănușilor ajută foarte mult la prevenirea afecțiunilor sezoniere, deoarece împreună cu fața, mâinile sunt cele mai expuse la vreme rea. În timpul sezonului rece este mai bine să eviți spălarea prea frecventă și, mai presus de toate, să nu folosești niciun fel de săpun. Alege un detergent slab, eventual pe bază de uleiuri vegetale naturale. Ai grijă, să-ți usuci foarte bine mâinile, cu o țesătură delicată, deoarece apa rămasă provoacă uscarea pielii. 

„Cel mai bun prieten al mâinilor în sezonul rece este untul de shea, prezent în multe preparate cosmetice. Eficacitatea sa este dată de capacitatea de a penetra adânc în epidermă (în timp ce cele mai multe creme și loțiuni se opresc la nivelul stratului de piele). Consistența acestui unt nu lasă un ulei pe piele, dar oferă mâini foarte moi și catifelate. Este, de asemenea, perfect pentru unghii.”, aflăm de la Nicoleta Ion, trainer Repêchage România.

Uleiul de migdale dulci sau uleiul de măsline sunt alte două produse cu efect excepțional asupra pielii. Cu mențiunea că trebuie aplicate, de preferință, seara, înainte de a merge la culcare. Deoarece acestea pot face ca mâinile să transpire.

Specialiștii de la Repêchage recomandă SEA SPA HAND CREAM WITH ANTI - OXIDANTS - Sea spa cremă pentru mâini cu anti-oxidanţi.

 


Cum acționează?

Este o cremă minunată ce protejează mâinile datorită combinaţiei dintre untul de Shea, Alga Laminaria Digitata, lavandă, muşeţel şi eucalipt. Această formulă de lux, delicată, non-grasă şi antioxidantă calmează şi protejează pielea uscată a mâinilor împotriva îmbătrânirii premature. Neutralizează radicalii liberi.

Perfectă pentru tratamentul şi masajul mâinilor.

Preț: 67 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search