luni, 24 decembrie 2018

CRĂCIUN 2018: 5 seturi cadou de la The Body Shop, perfecte pentru pus sub brad


Astazi este Ajunul Craciunului, moment de mare incantare sufleteasca. Nasterea Domnului este sarbatoarea mea preferata, imi da senzatia unui nou inceput, a binelui suprem care invinge raul, a unui burete imens care sterge ce a fost rau si urat si a unei baghete magice care iti da ocazia sa o iei de la capat, sa te straduiesti sa fii mai bun si sa faci mai bine pentru urmatoarele 365 zile. Craciunul nu-i in primul rand despre daruri, stiti si voi asta, dar sunt si ele o parte importanta a acestei sarbatori minunate. Sigur ca trebuie sa fim atenti si darnici cu oamenii nostri dragi oricand, dar Craciunul reprezinta inca o ocazie de a ne face suprize, de a ne imbratisa si emotiona. Si trecand la cele lumesti, cu The Body Shop nu veti da vreodata gres, indiferent pentru cine cumparati cadouri. Chiar va invit sa intrati in magazinele lor, arata absolut senzational in perioada asta. Foarte multe pachete speciale, colectii limitate, fundite si arome, totul foarte christmassy si magic.


Peppermint Candy Cane Forest of Delights

Esti gata sa-ti revigorezi mintea, corpul si pielea sub varfurile copacilor din padurea cu acadele cu menta? Doar inchide ochii. Acum inspira parfumul revigorant. Improspateaza-te, hidrateaza-te si straluceste cu rasfaturile noastre tot Craciunul.
Setul cadou de lux cu miros dulceag de bomboane, dar atins de o nota proaspata de menta este o experienta revigoranta, senzoriala ce se simte ca o evadare in salbaticie.
• Gel de dus Peppermint Candy Cane 250ml
• Unt hranitor pentru corp Peppermint Candy Cane 200ml
• Crema pentru maini Peppermint Candy Cane 30ml
• Spray pentru corp Peppermint Candy Cane 100ml



House of Vanilla Marshmallow Delights

 
In casuta The Body Shop din padure nu gasim nici fragi, nici mure, ci bezele cu aroma de vanilie. Acest cadou de Craciun va topi pe oricine de pe lista ta. Vei mirosi dulce ca bezelele care se topesc deasupra semineului festiv!
• Gel de dus Vanilla Marshmallow 60ml
• Unt hranitor pentru corp Vanilla Marshmallow 50ml
• Burete pentru baie crem


 




Festive Hand Cream Trio
 

"Am prea multe creme pentru maini!", spuse nici o femeie din Univers. :) Cu cat mai multe si mai parfumate in ton cu sezonul, cu atat mai bine. Si fiti siguri ca exista cel putin o poseta, undeva in Tara Posetelor, care nu are o crema de maini in ea. Asa ca, nici o grija daca va ganditi sa cumparati acest set magic pentru o femeie speciala din viata voastra!

Si ce poate fi mai festiv decat mirosul de acadele, bezele si fructe de padure? Menta proaspata, extractul de vanilie din Madagascar si uleiul din seminte de merisor din America de Nord completeaza magia Craciunului. Acest cadou The Body Shop contine trei creme de maini hidratante ce fac minuni pentru pielea uscata, iarna. Doar aplica pe maini, freaca mainile una de alta.
• Crema pentru maini Berry Bon Bon 30ml
• Crema pentru maini Peppermint Candy Cane 30ml
• Crema pentru maini Vanilla Marshmallow 30ml

Festive Sack of Berry Bon Bon Delights



Ai vazut ce a lasat Mosul sub bradul de Craciun? Este un sac plin cu surprize fructate, infuzate cu ulei din seminte de merisor din America de Nord. Cadoul nostru de Craciun te lasa sa te simti revigorat si mirosind a fructe de padure proaspat culese din padure! Si ghici ce? Acest sac cu design festiv este reutilizabil!
• Gel de dus Berry Bon Bon 60ml
• Exfoliant pentru corp Berry Bon Bon 50ml
• Unt hranitor pentru corp Berry Bon Bon 50ml
• Crema pentru maini Berry Bon Bon 30ml



British Rose Festive Picks


Indiferent de sezon, nimic nu intrece parfumul trandafirilor infloriti dintr-o gradina englezeasca, de la tara. Daca nu ati v-ati plimbat niciodata, dimineata devreme, cand inca petalele sunt pline de roua, pe aleile unui satuc englezesc, in miros de trandafiri, sa stiti ca trebuie neaparat sa puneti dorinta asta pe #BucketList. Este absolut divin, iar in amintirea unui astfel de sentiment, am grija sa nu-mi lipseasca niciodata din casa macar un produs cosmetic cu aroma de trandafir. De aceea, m-am bucurat enorm cand la #BBloggersHolidayMeeting am primit cadoul acesta. Parfumul este divin, ca nici un alt parfum de trandafiri pe care il cunoasteti deja. Nu este dulce incat sa nu-l poti suporta intr-o zi de vara si nici exagerat de intens, ca sa te moleseasca intr-o seara calduroasa de iarna.

Acest set cu produse favorite pentru baie este infuzat cu esenta de trandafiri cultivate organic in Anglia prin programul Community Trade.
• Gel de dus British Rose 250ml
• Exfoliant pentru corp British Rose 50ml
• Unt hranitor pentru corp British Rose 50ml
• Sapun British Rose 100g
• Burete pentru baie alb



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search