luni, 24 decembrie 2018

Crăciun învăluit de magia unei lumânări Diptyque



Despre lumanari se spune ca au proprietati magice, in functie de culori, forme si marimi. Lumina si mireasma lumanarilor aduc liniste, creeaza o atmosfera deosebita si o stare de calm si armonie, pe care lumina electrica rece, artificiala, impersonala nu o va aduce niciodata. Practic nu există ritual însemnat al existenţei noastre care să se desfăşoare fără prezenţa lumânărilor. Lumina lor tainică ne însoţeşte în majoritatea evenimentelor religioase, dar aprindem, simbolic, lumânări şi în zilele festive ori în momentele de meditaţie, relaxare şi răsfăţ.

Încă de la fondarea sa, în anul 1961, Diptyque s-a specializat în parfumuri și lumânări. Ingredientele naturale atent selectate, arta parfumieră minuțioasă și pasiunea creatoare a fondatorilor sunt reflectate în toate produsele Diptyque.


Povestea brandului Diptyque a început în inima Parisului, pe bulevardul Saint-Germain, cu trei prieteni uniți de aceeași pasiune creatoare. Fondatorii firmei – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, în domenii cu totul diferite. Prima era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și scenograf. 
Cei trei s-au întâlnit cu ocazia creării țesăturilor și a tapetelor pentru casele de design Liberty și Sanderson, iar, ulterior, au deschis împreună un showroom pentru prezentarea propriilor modele. Yves a devenit consultant comercial; Desmond și Christiane contribuiau cu inspirația artistică. 


Pas cu pas, au construit un spațiu unic, unde, în afara decorațiilor artistice, au început treptat să ofere și parfumuri. Lipsa lor de cunoștințe în domeniul parfumeriei a fost mai mult decât compensată de un entuziasm debordant. Și au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L’eau“ (apa), a câștigat imediat o popularitate extraordinară printre clienți.



Astăzi, oferta parfumurilor Diptyque conține câteva zeci de produse, dintre care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin și Olivia Giacobetti. Parfumurile Diptyque sunt senzuale și îmbătătoare. Îți intensifică sex-appeal-ul și îți sporesc încrederea în farmecul propriu. 
 
Pentru editia din 2018 a colectiei sale de iarna foarte asteptate, Diptyque continua sa lucreze cu colaboratorul sau de lunga durata, Pierre Marie. Creatiile lui combina intotdeauna nararea cu stilul baroc, iesind in evidenta prin multimea imaginilor, respectand angajamentul de a ramane in conformitate cu cele mai pure arte traditionale decorative. 



In acest an, prin "Legenda Nordului", Pierre Marie a creat o iarna de poveste, cu spirite imaginare din folclor, unde lumanarile Diptyque au puteri magice.
Cu design si aroma unica, fiecare lumanare reprezinta unul dintre spiritele din legenda si detine un secret care este dezvaluit in timpul unui ritual de “invocare”. 

Amintind de o gradina britanica in care fosnetul petalelor de flori se imbina cu aromele fructelor de padure, #Baies reprezinta una dintre cele mai sofisticate si binecunoscute arome #Diptyque. O combinatie naturala, salbatica, originala si foarte eleganta, rar intalnita in lumea parfumeriei.




MON BEAU SAPIN by Maison Francis Kurkdjian

Lumanarea parfumata Mon Beau Sapin te invita sa calatoresti intr-un taram magic, cu designul sau ce ilustreaza bradul traditional de Craciun, animale salbatice si fulgi sclipitori. Parfumul sau linistitor va va deschide atmosfera sarbatorilor alaturi de cei dragi, in arome lemnoase, festive, de brad. 






In parfumeriile BEAUTIK gasiti esente incantatoare, parfumuri de calatorie, seturi exceptionale si lumanari parfumate – o multime de idei de cadouri pentru a transforma Sarbatorile intr-o celebrare a simturilor.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search