miercuri, 10 aprilie 2019

Absolute Pro-Age – tratamentul complet împotriva îmbătrânirii, de la Académie Scientifique de Beauté




Top Line a lansat Absolute Pro-Age, de la Académie Scientifique de Beauté, tratamentul profesional ce combate semnele îmbătrânirii cauzate de cei trei factori esențiali: genetic, hormonal și de mediu.
Odată cu înaintarea în vârstă, dermul pierde din consistență și elasticitate, ridurile devin din ce în ce mai pronunțate, ovalul feței își pierde din fermitate, iar petele pigmentare își fac ușor-ușor apariția. Toate aceste semne sunt cauzate de trei factori: genetic, hormonal și de mediu.

Cauzele îmbătrânirii


Îmbătrânirea genetică este inevitabilă, naturală și poate interveni mai rapid sau mai lent, în funcție de moștenirea genetică a fiecărei persoane. Ea poate fi influențată de nutriția de zi cu zi, de mișcările mecanice ale musculaturii feței, ori de fumat.

În cazul femeilor, îmbătrânirea hormonală este direct influențată de schimbările de la debutul menopauzei, când secreția de hormoni estrogeni se diminuează considerabil și duce la deshidratare, scăderea secreției de acid hialuronic și a sintezei melaninei.

Nu în ultimul rând, factorii de mediu, precum frigul, aerul uscat, vântul, poluarea, contribuie la degradarea calității pielii, odată cu trecerea anilor.

Tratamentul complet Absolute Pro-Age


Pentru a combate, din timp și eficient, efectele acestor factori dăunători, Académie Scientifique de Beauté a lansat Absolute Pro-Age, un tratament profesional complet, care se realizează în saloane și clinici medicale. Acesta este dezvoltat în jurul a cinci produse, cu texturi și efecte diferite.

Tratamentul include un masaj special, realizat pe tenul uscat, ce are rolul de stimulare a activității celulare.

Fiecare din pașii tratamentului combate efectele unui tip de îmbătrânire.

Crema de masaj combate efectele îmbătrânirii genetice, masca acționează asupra efectelor îmbătrânirii hormonale, iar serul-tratament combate efectele îmbătranirii cauzate de factorii de mediu.

Crema de final este foarte concentrată în ingredienti activi, mai mult de 35%, acționând asupra tuturor factorilor de îmbătrânire.

Rezultatele sunt imediat vizibile, tenul este mai dens, mai ferm; ridurile și liniile fine sunt atenuate, iar ovalul facial este reconturat.


Produse complementare pentru acasă


Efectul de lifting și fermitate obținut în urma tratamentului efectuat în cabinetul cosmetic poate fi menținut acasă prin folosirea cremei Soin Total Restructurant, cu o concentrație de 30,6 % de ingredienți activi, printre care și Vitamina A 5 %, ce contribuie la regenerarea intensivă a pielii și la prevenirea formării ridurilor și a liniilor fine. 



De asemenea, pentru prelungirea rezultatelor de la salon, specialiștii Académie Scientifique de Beauté recomandă folosirea produselor:

Balsamul pentru strălucirea tenului - Aquabaume Éclat Radiance – ce oferă tenului strălucire, hidratându-l intens. Balsamul are textură ușoară și aerată, fiind conceput pe baza unei formule antioxidante extrase din caise, având și un efect hidratant intens. Este un produs ideal pentru toate tipurile de ten, oferind luminozitate.

Sprayul cu apă termală Stop Pollution, un "scut" urban care protejează pielea împotriva poluării atmosferice și a radicalilor liberi din mediu.


Unde se poate face tratamentul Absolute Pro-Age


Tratamentul Absolute Pro-Age este disponibil în Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București și în saloanele și clinicile partenere Top Line din țară, având prețul recomandat de 290 lei.

Produsele cosmetice complementare Académie Scientifique de Beauté, ce pot fi folosite acasă, sunt disponibile în magazinele Top Line, în saloanele și clinicile partenere Top Line și pe www.toplineshop.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search