luni, 22 iulie 2019

beauty news Abercrombie & Fitch: parfumurile AUTHENTIC pentru El şi pentru Ea



Abercrombie & Fitch a lansat două noi arome, pentru un El curajos și îndrăzneț și pentru o Ea sigură pe sine, care își îndeplinește visele fără să țină cont de gura lumii.

Bărbatului AUTHENTIC nu îi este frică să încalce regulile. Este încrezător, valorile sale sunt modelate de curiozitatea deschisă de a experimenta tot ceea ce viață are de oferit. Atitudinea să pozitivă îl face fără efort AUTHENTIC.
Parfumul care îl definește este unul proaspăt, atemporal, memorabil. 
Notele de top ale lui AUTHENTIC for Him sunt date de grapefruit-ul tonic și bergamota revigorantă, condimentat din belșug de piper negru.
În inima parfumului găsim picături incitante de ulei de ghimbir, salvie și lavandă.
Baza: un acord cald de lemn de cedru și lemn de santal, în timp ce semințele Ambrette lasă senzualitatea să prevaleze.
Un parfum proaspăt, AUTHENTIC for Him evidențiează originalitatea purtătorului. Revigorant prin notele de Grapefruit și Bergamotă, condimentat de Piper Negru zdrobit. Picăturile incitante de ulei de ghimbir cald natural, amplificat de Clary Sage și Lavandă, intensifică prospețimea parfumului, iar acordul cald de lemn de Cedru și santal lasă senzualitatea să predomine.
Onestă și optimistă, femeia AUTHENTIC refuză să fie etichetată sau definită. Ea este dedicată trăirii unei vieți transparente.

AUTHENTIC for HER este proaspăt, transparent pentru femeia care iși dorește să fie cunoscută pentru cine este ea cu adevărat. Individuală și fără teamă de expresivitate, încrezătoare și cinstită – AUTHENTICA.

Notele de top: un amestec proaspăt de pară, mandarin și coacăze roșii

Inima: florile proaspete de Magnolie și Muguet sunt deschise cu aromă de Nectarine, adăugând spontanietate și feminitate inimii parfumului.

Baza: un acord de lemn de cedru și santal.


AUTHENTIC for HER creat pentru femeia care iși dorește să fie cunoscută pentru cine este ea cu adevărat. Individuală și fără teamă de expresivitate, încrezătoare și cinstită –AUTHENTICA.

Anonim spunea...

Sigur mi ar place aceste parfumuri!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search