marți, 23 iulie 2019

SENSAI – Micro Mousse Treatment




Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment este cel mai recent produs din portofoliul Sensai, care se gaseste in exclusivitate in parfumeriile Douglas si marturisesc faptul ca, pentru mine, a fost o surpriza extrem de placuta. 


Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment este o loțiune inovatoare, anti-îmbătrânire sub formă de spumă, care revitalizează pielea, folosind tehnologii inovatoare de interacțiune a bulelor mici de dioxid de carbon. 
Aceasta spuma extrem de fina reduce semnele îmbătrânirii, hidrateaza intens si pielea arată reînnoită, delicată, strălucitoare, cu mai puține riduri fine.

Infuzând toată puterea mătăsii Koishimaru într-un produs tip micro-spumă, prin atingerea ca de mătase a micro-bulelor, mai mici decât dimensiunea porilor, spuma pătrunde rapid în piele, lăsând pielea întinerită, moale, radiantă, cu mai puține linii fine.


Folosesc spuma dimineata si seara, impreuna cu crema de ochi Sensai si pot spune cu maxima sinceritate ca, in ultimii ani, n-am intalnit o combinatie mai buna pentru tenul meu, mai cu seama vara cand pielea se usuca ingrozitor.  In plus, spuma pregateste foarte bine tenul si pentru machiaj. Fondul de ten se intinde perfect si, ca un detaliu important - daca imi permiteti exprimarea!- tenul nu ramane absolut deloc uleios. Pe cat de bine hidrateaza spuma aceasta, pe atat de matasos si catifelat ramane tenul, ca si cand ai mangaia o esarfa din matase. :)


In format de 90 ml il gasiti in Douglas la 737 lei. 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search