miercuri, 24 iulie 2019

Excellage – Institut Esthederm, știința excelenței: Primul ritual ce reconectează pielea la propria tinerețe

sursa foto
Încă din 1977, NAOS se distinge printr-o abordare unică în îngrijirea pielii. Compania este prezentă pe piața din România cu brandurile Institut Esthederm și Bioderma.  Institut Esthederm înseamnă o perspectivă nouă, o abordare ce ajută pielea să se reînnoiască singură, zi după zi și să câștige timp pentru a fi frumoasă.


Cea mai nouă gamă Institut Esthederm este rezultatul anilor de cercetare începută de către fondatorul NAOS, Jean- Noël Thorel. Viziunea este comună cu cea a laureatului Nobel, cercetătorul franco-croat Miroslav Radman, partener al Laboratoarelor Naos de peste zece ani. 

Comunicarea între celule este fundamentul Excellage. Inovația acestor produse constă în eficiența avansată și senzorialitatea unui tratament ce asigură comunicarea esențială între fiecare celulă a pielii.
Epidermul devine mai dens și este stimulată sinteza colagenului, îmbunătățind astfel microrelieful și fermitatea.

Excellage, știința excelenței: Primul ritual ce reconectează pielea la propria tinerețe
„Polizaharidele inteligente” reprezintă inovația cercetării științifice Institut Esthederm. Produsele din gama Excellage sunt formulate special pentru reactivarea conexiunilor celulare vitale în menținerea densității și fermității pielii. 
Polizaharidele sunt asociate cu tehnologiile brevetate Institut Esthederm: Repair Technology, Cellular Water, Global Cellular Protection împreună cu peptide biomimetice de rejuvenare și ulei nutritiv de camelie. 



Obiectivele gamei sunt: redensifierea pielii pe termen lung, nutriție intensă, redobândirea luminozității și vitalității, luminozitatea zonei perioculare.


Cele trei produse ale gamei Excellage - ser, cremă și conturul de ochi reprezintă ritualul ideal de îngrijire și rejuvenare pentru pielea ternă, subțire, lipsită de confort și luminozitate. 
Rezultatele sunt vizibile de la primele aplicări: pielea este hidratată, mai fermă, ridurile și liniile fine sunt netezite. Ea își recapătă prospețimea și aspectul întinerit. 







Produsele Institut Esthederm pot fi achiziționate din farmaciile și saloanele de înfrumusețare premium partenere.
Anonim spunea...

Multumim pentru articol si pentru recomandare! Promit lucruri frumoase aceste produse!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search