sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Apele magice, unice în lume, de la Băile Govora


La Băile Govora e un mic Rai. Un loc pur și ascuns de lume, la 22 de km de Râmnicu Vâlcea. Băile Govora este una din cele mai bogate staţiuni din România şi Europa în apele iodurate şi bromurate de origine organică. Stațiunea se află pe picior de egalitate cu locații balneare de renume mondial ca Bains, La Bonzboule (Franţa), Bad Hali (Austria), Salmaggiore (Italia), Marianske Lazne (Cehia).

Factorii naturali de cură


· La Govora, mai mult decât oriunde, vindecarea vine prim apă. Aici, factorii naturali de cură sunt ape minerale de mare concentraţie iodurate şi bromurate, sulfuroase,

· ape sulfuroase, hipertone
ape bicarbonate, sulfuroase,sodice, calcice hipone
ape minerale pentru crenoterapie
climat continental cu influenta mediteraneana, umiditate relativ constanta, temperaturi fara valori extreme si usoara incarcare cu polenuri

Istoria sănătății a început în 1874

Vindecarea grație apelor de la Băile Govora a început în anul 1874, odatpă cu primele lucrări de foraj. În anul 1887 a fost construit primul stabiliment balnear datorat dr. Zorileanu, pentru ca în anul 1914 să fie inaugurat primul hotel cu baza terapeutica din România, Hotelul Palace.

De ce să vii la Băile Govora?


La Băile Govora, cele 3 tipuri de ape minerale existente sunt folosite pentru tratament astfel:

1. Cura externă

o ape minerale de mare concentrație, iodurate, bromurate, sulfuroase, clorurate, sodice, hipertone;

o ape minerale sulfuroase hipotone;

2. Cura internă

o ape minerale bicarbonatate, sulfuroase, sodice, calcice, hipotone.

Stațiunea Băile Govora este cunoscută și pentru varietatea și caracterul terapeutic al proprietăților apelor. Este singura stațiune din țară cu ape minerale ce au o compoziție chimică diferențiată: ape sărate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice și magneziene.

Te invităm la vindecare! Poți profita de pachetul ”Vindecare hibernală”, care conține 5 nopți de cazare cu demipensiune,, 15 proceduri terapeutice, acces nelimitat la SPA, la prețul de 1070 lei loc în camera dublă.

Află mai multe pe https://www.bailegovora.ro/index.php/oferte-hotel-palace

Str. Parcului, nr. 1
Băile Govora, Jud. Vâlcea, România

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search