sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Cum poți avea un păr moale și fin, fară nicio picătură de apă


Doar dacă ești binecuvântată de zeița frumuseții poți să ai parte de un păr care arată impecabil în fiecare dimineață. Secretul este să ai la îndemăna un produs care iți împrospătează look-ul în doar câteva secunde!

Pregătește-te pentru cel mai mătăsos și neted styling din viața ta! Fii gata să folosești Keune Dry Conditioner! Este vorba despre un balsam ultra lejer, care ajută la descurcarea și netezirea părului. Acest produs instant oferă câteva dintre beneficiile șamponului uscat – absoarbe sebumul, fară a lasa reziduri albe în urma lui. 



Agită flaconul și pulverizează cu generozitate pe lungimi și vârfuri de la o distanță de aproximativ 20 centimetri. În 2 minute vei descoperi o alta textură, un păr proaspăt și hidratat, care se piaptănă extrem de ușor.

De ce să folosești regulat KEUNE Dry Conditioner? Deoarece conține complexul Dry Cleansing ce permite eliminarea sebumului în exces și a rezidurilor. Pentru că se aplică ușor, prin pulverizare și are un parfum plăcut, fresh. Totodată nu afectează culoarea părului vopsit, poate fi aplicat pe toate tipurile și lungimile de păr și oferă strălucire instant!

KEUNE Dry Conditioner este cea mai bună variantă de a menține părul în perfectă stare intre două spălări. Conține filtru UV!

Preț: 82 lei


Descoperă mai multe produse și servicii KEUNE:

https://www.facebook.com/KeuneRomania/

https://www.instagram.com/keune_romania/



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search