duminică, 22 decembrie 2019

Cum poți obține mai mult volum pentru părul tău, chiar și iarnaEști genul care are mereu ceva de spus în materie de hairstyling, chiar și atunci când temperaturile nu sunt tocmai prietenoase? În acest caz vei face echipă bună cu Keune Root Volumizer. Este un spray care iți va oferi un volum fabulos, încă de la rădăcină. 


Prin urmare, dacă ai părul fin, lipsit de vitalitate, află că trebuie să pulverizezi produsul pe părul umed, chiar de la rădăcină, apoi să îl usuci o perie rotundă. El va acționa instantaneu, oferind extra-volum de durată, de la rădăcină până la vârfuri. In plus, stylingul tău se va bucura de strălucire și flexibilitate. 
 
Keune Root Volumizer
este un produs care protejează părul de efectele căldurii emanate de ustensilele de styling. Cu provitamina B5, acesta echilibrează balanța hidrică a firului și oferă protecție împotriva agresiunilor exterioare și a radicalilor liberi datorită tehnologiei DLP².

Lipsa volumului reprezintă cea mai mare problemă a părului. Aceasta poate fi compensată printr-un styling bun, dar și cu ajutorul unei tunsori care să mizeze pe mișcare. 


Cere sfatul unui specialist Keune Romania pentru cele mai bune soluții!


sursa foto: www.independent.co.uk

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search