vineri, 20 decembrie 2019

Cadouri prețioase de Crăciun de la KULTHO


În luna cadourilor, gesturile de afecțiune nu doar se simt, ci se și văd. Ambalate cu grijă, alese cu cea mai mare atenție, acestea sunt cadourile pe care le oferim celor dragi ca mici dovezi de iubire, cu scopul de le aduce bucurie. Există un loc în care aceste mici dovezi ale prețurii ascund povești speciale ce își păstrează strălucirea pentru totdeauna. 


La KULTHO, totul are un farmec aparte, mai ales în luna decembrie. O selecție de cadouri cu prestigiu ne arată că bucuria poate capăta sclipiri de diamant, iar rafinamentul și eleganța pot depăși orice graniță. Bijuteriile finisate manual de cei mai talentați maeștri bijutieri și adevăratele opere de artă ale orologeriei moderne, cu mecanisme de manufactură ce îmbracă de fiecare dată un design impecabil, duc mai departe mesajul de prețuire către persoanele dragi cărora le sunt dăruite. Inovația, originalitatea și eternitatea sunt sinonime în orice limbă și cultură colecțiilor de bijuterii. Aici, tradiția artizanală se îmbină cu inspirația modernă, talentul bijutierilor se îmbină cu tehnologiile de ultimă oră, iar strălucirea diamantelor se îmbină cu poveștile de dincolo de timp în colecțiile propuse de branduri renumite. Pentru doamne, prețuirea ia forma perfectă a bijuteriilor Messika și Roberto Coin, în care emoția și feminitate se reflectă în lumina diamantelor, sau este sinonimă purității perlelor pe care brandul Mikimoto le cultivă cu tradiție încă din 1893, prezente în mod fermecător în brățările, cerceii, colierele și inelele semnate de acesta. Culorile diafane ale colecțiilor de bijuterii Marco Bicego, amintind de paradisuri îndepărtate, sau formele inspirate de natură prezente în creațiile artistei Annamaria Cammilli aduc o notă diafană poveștilor de iarnă. Cadourile prețioase de Crăciun sunt, însă, și pentru domnii moderni care apreciază eleganța - ca parte a propriului stil. De la bijuteriile propuse de branduri precum Baraka și Zancan, în care miturile sunt scrise în aur și pietre prețioase sau butonii Antora – adevărate semne distinctive ale gentleman-ului adevărat, și până la accesorii cu stil precum brichetele S.T.Dupont și instrumentele de scris de la Mont Blanc și Montegrappa, stilul ia forme diverse și originale. 

 
În vreme ce diamantele încrustate în aur își spun istoria scrisă din timpuri străvechi, în arta orologeriei de lux timpul curge cu o precizie ireproșabilă. Chopard, Frederique Constant, Hermes, Longines, Movado, Baume & Mercier, Breitling, Edox, Rado sau Union Glashütte sunt nume care îi întâmpină pe cei pasionați de ceasuri, care văd în acestea mai multe decât instrumente precise de măsurat timpul - văd o afirmare a stilului și valorilor proprii.

De acest Crăciun, cadourile prețioase crează emoție pentru celălalt și pot fi descoperite în KULTHO boutiques, unde consilierii KULTHO pot oferi îndrumare, dar și online, pe www.kultho.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search