miercuri, 11 decembrie 2019

Laserele medicale, solutia pentru multe dintre afectiunile dermatologice dar si estetice!


Sănătatea înseamnă o stare de bine şi încredere în sine. Cele mai moderne terapii laser aduc tehnologie si eficienţă în afecţiunile vasculare, acnee, epilare, sau în îndepărtarea ridurilor. Laserul tratează şi întinereşte, este soluţia de tratament cea mai modernă, cu eficienţa cea mai sporită, care ne scapă de injecţii sau bisturiu într-o gamă largă de afecţiuni şi din zona estetică.

Tratamentele anti imbatranire cu laserele ClearLift și ClearSkin au efecte durabile în timp, fiindcă se bazează pe un proces natural de reîntinerire. ClearLift stimulează producția de colagen la nivelul feței și gâtului pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp. Tratementul reduce dimensiunea porilor și ridurile fine de pe față și gât, fiind utilizabil chiar și pe zonele sensibile. Cele mai multe lasere nu pot fi folosite în zona din jurul ochilor, dar ClearLift poate ajuta această porțiune să își recapete tinerețea.

Reîntinerirea laser este un proces gradual, în care efectele se văd pe parcursul a câtorva săptămâni, fiind recomandate minim 4 ședințe, la interval de o lună. Procedura durează jumătate de oră și poate fi efectuată oricând în timpul zilei, chiar și în pauza de masă, deoarece timpul de recuperare este scurt sau nu este necesar, față de alte lasere mai agresive.

Un alt domeniu în care tratamentele laser disponibile la Skinmed își arată eficiența este terapia antiacneică. Laserul Clear Skin reduce flora de tip Propionibacterium acnes prin alterarea membranei celulare bacteriene și reduce activitatea glandelor sebacee. În același timp, el provoacă o reacție de vindecare, cu sinteză de colagen și elastină, corectând cicatricile postacnee. 




Epilarea definitivă cu laser este cea mai raspandita procedura de estetica. Intr-adevar, laserul este şi soluția de lungă durată pentru îndepărtarea părului nedorit. Epilarea laser definitivă trebuie efectuată într-o clinică dermatologică, deoarece acest aparat este unul medical, din punctul de vedere al tehnologiei folosite. 

Soprano Ice Titanium/Platinum este tehnologia laser de ultimă generație, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității.

Soprano Ice 

Platinum/Titanium combină trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile de piele, toate tipurile de pilozitate si in tot timpul anului, putand a fi utilizate chiar si pentru pielea bronzata in maxima siguranta. Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice. Ceea ce aduce nou Titanium este un aplicator quatro (4 cm) cu eficientizarea in timp a acestui tratament, durata este acum injumatatita si optimizarea mecanismului de racire.

Laserul VBEAM Pulsed Dye este folosit de peste 15 ani în tratarea diferitelor afecțiuni vasculare. El folosește o lungime de undă de 595 de nm, care țintește hemoglobina, principalul cromofor din vasele de sânge.

Pentru că pielea conține o cantitate mare de apă, laserul CO2 este ideal pentru distrugerea leziunilor benigne ale pielii (papiloame, veruci, keratoze seboreice, hemangioame, etc.) cât și în dermatologia estetică, mai ales în tratamentul cicatricilor și rejuvenare.

Tehnologiile laser in permanenta expansiune, au reprezentat o piatra de temelie in dermatologia clasica dar si estetica, doar cu ajutorul acestora reusim a trata unele afectiuni, a corecta si controla probleme care pana acum nu aveau solutie, in deplina siguranta pentru pacient. Sanatatea este o stare de bine pe care acum reusim a o mentine in timp!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search