vineri, 20 decembrie 2019

Tu știi care sunt efectele poluării asurpa pielii tale?


Lumea se schimbă rapid. Corpul nostru, începând cu pielea, este supus unui atac din ce în ce mai intens din cauza poluării și a elementelor toxice din mediu, încât încă nu a evoluat suficient pentru a se proteja singur. Consecințele pot varia de la iritații și îmbătrânire prematură la nivelul pielii, până la leziuni ale organelor. 


Acestea se datorează în mare parte stresului oxidativ, care este definit ca o supraproducție de specii de oxigen reactiv distructive și incapacitatea rețelei de antioxidanți naturali a organismului de a le neutraliza înainte de a dauna pielii și altor organe.

Astăzi, Life Care® ne spune care sunt efectele poluării asupra tenului și cum le putem combate cu ajutorul unei noi game de produse anti-poluare. Gama Treasured Rose Biotissima® înglobează ingrediente delicate ce întăresc bariera naturală de apărare a pielii, precum Apa de Trandafiri Bio, Aloe Vera Bio, Extractul de Eucalipt Bio sau Luminița Nopții Bio. Toate acestea combat eficient efectele factorilor externi, prevenind în același timp multe afecțiuni ale pielii.

Cum afectează poluarea pielea

Factorii de mediu, precum razele UV, fumatul și poluarea rezultată de la mașini au capacitatea de a crea radicali liberi. Când acești radicali liberi sunt în aerul pe care îl inspirăm zi de zi, în timp ce ne îndreptăm spre muncă, ne plimbăm prin parc sau pur și simplu ne bucurăm de o zi hoinărind pe străduțele orașului, ei atacă pielea. 
Mai mult decât atât, în timp ce poluarea se prezintă într-o varietate de forme, tenul este afectat negativ din cauza radicalilor liberi. Cele mai frecvente reacții adverse? Piele uscată, deshidratată, aspect lipsit de vitalitate și semne premature ale îmbătrânirii tenului precum ridurile și liniile fine.

Un alt factor de luat în considerare este apa dură. Deși nu este considerată un tip de poluare în sens tradițional, apa dură este, de asemenea, un factor de mediu care poate afecta negativ pielea. Alcalinitatea apei dure perturbă echilibrul optim, determinând-o să se usuce și să devină ternă. 


Cum să-ți protejezi eficient pielea împotrtiva poluării

1. Hidrateaz-o corespunzător

Principalul obiectiv al rutinei de îngrijire a pielii este de a crea și menține o barieră împotriva radicalilor liber. Dacă aceasta este compromisă, toxinele vor ataca și mai intens celulele. Deoarece poluanții atmosferici provoacă carență de vitamine în piele, este de datoria noastră să le suplimentăm, astfel încât să consolidăm bariera cutantă. Treasured Rose crema de corp Biotissima® cu apa de trandafiri BIO inglobeaza ingrediente delicate ce intaresc bariera naturala de aparare a pielii. Apa de trandafiri Bio, un adevarat elixir pentru piele, conține antioxidanți care neutralizează radicalii liberi și redau pielii aspectul sănătos și strălucitor. Aloe Vera Bio redă elasticitatea și încetinește procesul de îmbătrânire, iar Luminita Nopțiii Bio regenerează celule pielii, elimină petelor pigmentate și a iritațiile. 



2. Detoxifiaz-o cu produse delicate

Găsește un produs delicat, dar care are ingredientele necesare pentru a elimina toxinele și poluanții nocivi din piele. Formula specială anti-poluare din Treasured Rose 2 în 1 gel de dus și spumant de baie Biotissima® curăță și oferă o protecție multipla împotriva factorilor nocivi. Pe lângă Apa de Trandafiri, Extractul de Eucalipt Bio are proprietăti antiseptice, ce produce o senzație de prospețime și confort, iar vitaminele B3 și B5 hrănesc pielea, oferindu-i un aspect radiant.

3. Fii constantă în ritualul de îngrijire

Poate unul dintre cele mai importante sfaturi este de a fi constantă cu îngrijirea pielii. Astfel încât să-o protejezi în permanență, nu doar în momentul în care efectele poluării încep să fie vizibile. Ai grijă de atât la produsele folosite, cât și la alimentație.



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search