miercuri, 22 ianuarie 2020

Noua colecție Sabon White Tea te poartă într-o călătorie intensă a simțurilor


În luna ianuarie, Sabon îți deschide calea către tărâmul magic al unui nou mix de arome îmbietoare: colecția White Tea. O combinație armonioasă de smochin, lămâie și iasomie ca note de vârf ce scot la iveală aroma delicată White Tea.

Inspiră-te din prospețimea câmpurilor de ceai alb și pornește într-o călătorie unică la sfârșitul căreia îți vei redescoperi o radioasă voluptate!


White Tea & calea spre serenitate


Noua colecție Sabon White Tea îți propune un mix de arome fresh, dar robuste, care îți oferă un boost de energie bine venit după abundența sărbătorilor de iarnă. Este momentul perfect să îți redobândești energia pentru un început de an excelent! 

 

În gama White Tea vei regăsi toate produsele Sabon pe care deja le iubești și care fac parte din povestea ta cotidiană.

Transformă-ți fiecare zi într-o experiență extraordinară și îngrijește-ți nu doar corpul dar și sufletul cu ajutorul produselor cosmetice Sabon din noua gamă. 



Descoperă vigoarea texturilor delicate infuzate cu uleiuri naturale precum avocado, jojoba, acai, migdale și fructul pasiunii alături de bogăția ingredientelor naturale – lapte ecologic de ovăz, vitamina E, germeni de grâu, săruri din Marea Moartă – în produsele Sabon White Tea: ulei de duș, exfoliant, lapte și loțiune de corp, body gelée, unt și cremă de mâini, săpun lichid, aromă de cameră și EAU de SABON White Tea.

Blândețea ingredientului vedetă – ceaiul alb – amplifică rafinamentul întregii game White Tea atât prin beneficiile supreme asupra pielii tale cât și prin oferirea răgazului de a-ți reîmprospăta gândurile în orice clipă a zilei. Bucură-te de unicitatea Sabon reinterpretată prin colecția White Tea și asigură-ți un început de an intens! 






Află povestea tuturor produselor din gama Sabon White Tea pe www.sabon.ro.



Enjoy the serenity!




Anonim spunea...

Imi plac foarte mult cum miros aceste produse! Am un gel de dus si o crema de maini,le ador!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search