marți, 18 februarie 2020

Cele mai bune 3 uleiuri pentru masajul corporal. Si nu numai!



Astazi, Life Care®, iti spune care sunt cele mai recomandate si populare ingrediente pe care sa le folosesti in timpul masajului, dar si o serie de produse special destinate pentru tine.



1. Untul de Shea

Untul de shea este un ingredient extrem de hranitor pentru piele, provenit din semintele fructului facut de arborele de shea, arbore care este considerat sacru in cultura africana. Acest unt de origine vegetala este extrem de bogat in vitamina A, foarte hidratant si cu proprietati vindecatoare asupra pielii. Untul de Shea Kräuter® pentru stimularea regenerarii tesuturilor de la Life Care® ajuta la stimularea regenerarii tesuturilor, fiind folosit pentru hidratarea intensa a pielii uscate, reducerea petelor rosii, recomandat pentru pielea decolorata, cicatrici si riduri fine. De asemenea, calmeaza iritatiile si roseata imediat dupa aplicare si catifeleaza chiar si pielea descuamata si foarte uscata. Se maseaza usor pe pielea inca umeda dupa dus sau baie. Untul de Shea incepe sa se topeasca la temperatura corpului. 




2. Uleiul de migdale

Un alt ingredient minune este uleiul de migdale. Uleiul de migdale este bogat in vitamina E, acizi grasi monosaturati, proteine, potasiu si zinc, pe langa alte minerale si vitamine care explica de ce migdalele sunt nu doar gustoase, ci si utile sanatatii si frumusetii. Foloseste uleiul pentru sesiunile de masaj si vei capata atat o stare generala de bine, cat si o piele catifelata. LifeCare iti recomanda Uleiul de migdale pentru masaj Kräuter®, tratament pentru pielea uscata. Este 100% pur, special creat inodor (fara miros), pentru a fi aromat cu uleiul esential preferat din cele 5 uleiuri esentiale de la Kräuter®. Masajul completeaza procesul de aromaterapie, cu scopul de a relaxa musculatura si de a detensiona corpul, prin masarea zonelor tensionate sau congestionate.

3. Uleiul de lavanda

Daca tot am vorbit mai sus de uleiuri esentiale, unul dintre cele mai recomandate este cel de lavanda. Un studiu din anul 2004 a ajuns la concluzia ca presopunctura realizata cu ulei de lavanda reduce durerile din partea inferioara a spatelui cu cel putin 39% si „imbunatateste timpul de deplasare” si „capacitatea de flexiune a coloanei vertebrale”. Mai mult decat atat, mirosul de lavanda este foarte bun pentru sanatatea mentala. 100% natural, cu efect calmant, Uleiul de lavanda BIO de la Kräuter® are efect calmant, anti-depresiv, anti-spasmic si relaxant. Este benefic in caz de insomnii, tensiuni musculare, stres, surmenaj, iritabilitate nervoasa, migrene, sau probleme circulatorii.



Anonim spunea...

Multumim frumos pentru articol! Chiar mi ar trebui un masaj!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search