luni, 30 martie 2020

5 produse DERMACOL pe care mi le doresc și de ce


Cât de familiar vă este brandul Dermacol? Unora dintre voi mai puțin, altora poate mai mult... În străinătate este foarte popular, la noi mai putin, dar am citit foarte multe chestiuni interesante despre el, la persoane a căror parere conteaza pentru mine, și am rasfoit magazinul online NOTINO zilele astea în cautatea unor noi distractii, daca tot suntem izolati la domiciliu. 

Apropo de asta, sper ca toata lumea e bine, sanatoasa și ca asa vom reusi sa trecem și peste momentul asta fara precedent în vietile noastre. Imi doresc din suflet sa ne trezim mai repede din acest vis urat si sa ne recapatam vietile, despre care abia acum descoperim cat de frumoase erau... Stiu ca este greu si suntem speriate si ne temem pentru sanatatea noastra si a celor dragi. Unii dintre noi inca muncim, de acasa, altii trebuie insa sa iasa pe strada si sa mearga la serviciu, iar cei mai putin norocosi nu mai au un job... Imi pare tare rau pentru cei care nu sunt bine acum, dar cu optimism si credinta cred ca se va rezolva totul intr-un final!

Poate ca nu toata lumea are acum chef de cosmetice si cumparaturi, dar pe mine personal ma ajuta mult treaba asta. Imi da senzatia de viata normala, cea pe care o aveam acum trei saptamani, ma ajuta sa ma deconectez, sa uit pentru cateva momente prin ce trecem, sa pastrez contactul cu lucrurile frumoase din viata mea si sa scap de anxietate.
Am postat, mai sus, o fotografie realizata cu fix un an in urma si, cumva, mi se pare din alta viata. Am impresia ca a fost dintr-un film... in care puteam merge la evenimente si la mall, la cafea cu prietenii si la cumparaturi fara foaie de voie, in care planuiam vacante fara sa ne fie frica, in care nu tresaream daca cineva stranuta langa noi si ii uram in cel mai firesc mod "Sănătate!"... Sper sa ne mai putem intoarce la toate astea si perioada aceasta sa nu lase sechele prea mari!

Acum sa inchei paranteza!

Va intrebam, la inceput, daca voi cunoasteti bradul Dermacol pentru ca mie mi-a atras atentia foarte mult in ultima vreme!

Ca o scurta istorie, brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită. Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. 
În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei. Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați. 

Pe ce produse Dermacol am pus eu ochii

 

1.  Fondul de ten Dermacol Caviar Long Stay uniformizează nuanța pielii, acoperă imperfecțiunile, iar extractul de caviar și ceramidele din compoziție minimizează semnele de oboseală, hidratează intens pielea și o lasă foarte catifelată.

Extractul de caviar este bogat in proteine, acizi grasi omega 3 si oligoelemente, care hranesc pielea, iar ceramidele asigura hidratarea activa, impiedica pierderea umiditatii si imbunatatesc elasticitatea pielii.


Acest fond de ten Dermacol este potrivit pentru toate tipurile de ten si este hipoalergenic!

2. Dermacol Duo Blusher îmi place mult! Contine exact nuantele pe care le folosesc eu pentru conturare si m-a atras si broderia fardului. Apreciez intotdeauna atentia pentru detalii! 




 3.  Dermacol Luxury Eyeshadow Palette mi se pare adorabila! Am citit pe net ca sunt foarte intense si rezistente fardurile de la Dermacol, iar nuantele pe care le contine aceasta paletă mi se pare perfecte pentru primavara! Sper sa ne putem bucura mai repede de ea!  Paleta are un pret foarte bun! Ah. Si se numeste Romance 💗


 

4. Dermacol Angelash - mascara pentru curbare si alungire. Mărturisesc ca m-a atras numele acestei mascara! 

Ce promite:
  • prelungește genele
  • întoarce minunat genele
  • efect intens de îndesire a genelor
  • hrănește și reface genele
  • rapid și ușor de aplicat




5.  Dermacol Self Tan - lotiune autobronzanta pentru ca nu cred ca voi mai ajunge prin vreo vacanta, la mare si la soare, in vara asta! Pe 2 mai trebuia sa fiu la plaja, de ziua mea care este pe 8, zi in care imi facusem planul sa o petrec in Barcelona! Cat de important este, totusi, sa traiesti clipa si sa nu mai consideri asta un cliseu. Chiar nu stim niciodata ce ne rezerva ziua de maine si daca niciodata nu mi-au placut planurile pe termen lung, dupa ce iesim din nebunia asta, chiar ca n-o sa-mi mai fac vreodata!
 
Asadar, nu ca sunt pesimista, dar vreau sa ma asigur ca voi avea pielea bronzata in aceasta primavaro-vara si am pus ochii pe lotiunea aceasta autobronzanta.


Se lauda ca asigura un bronz uniform si de lunga durata, ca hidrateaza si catifeleaza pielea. Si costa doar 27 lei. Am citit numai pareri bune despre ea. O gasiti AICI

Si ATENTIE! 


NOTINO 
ofera 
LIVRARE GRATUITA 
la toate produsele!  


Anonim spunea...

Imi plac foarte mult produsele Dermacol,am un fond de ten dea ei si este foarte bun,are o acoperire foarte mare!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search