luni, 30 martie 2020

Guinot Detoxygene - tratamentul de detoxifiere și oxigenare a pielii


Izolarea la domiciliu ne privează tenul de oxigenarea necesară, iar pielea poate avea de suferit, devenind ternă și îmbătrânită. În acest sens, Top Line a lansat în România noul sistem de îngrijire Guinot Detoxygene, ce are rolul de a elimina toxinele și efectele poluării și de a reoxigena pielea. Tratamentul profesional de salon poate fi completat de un ritual de îngrijire acasă cu trei noi produse Guinot Bioxygene.



Lansarea a avut loc printr-o transmisie Live pe pagina de socializare Top Line, compania continuând astfel să se adapteze regulilor de distanțare socială din prezent și să fie totuși aproape de public prin soluții de îngrijire estetică.



În cadrul transmisiei online, specialiștii Top Line, Diana Baicu (Director General) și Nicoleta Lincu (Head of SkinCare Trainers), au explicat în ce mod pot fi folosite noile produse Guinot Bioxygene, și care sunt beneficiile ritualului.

Care sunt beneficiile Guinot Detoxygene


Detoxygene este un tratament care detoxifiază și oxigenează tenul. Este special conceput pentru a neutraliza efectele nocive ale poluării externe (noxe, emisii industriale, fum de țigară, etc) sau domestice (germeni, praf, produse de curățenie, etc), ori ale unui stil de viață dezorganizat (dietă incorectă, stres, lipsa somnului).

Proiectat și implementat de specialiștii Guinot, tratamentul elimină celulele moarte, toxinele si reoxigenează pielea, aceasta recăpătându-și strălucirea și putând respira din nou.

Este ideal a fi urmat când stilul nostru de viață se derulează în condiții de poluare, de lipsă de oxigen, atunci când stăm în spații puțin aerisite sau în care funcționează aerul condiționat.
Ce include noua gamă Guinot Bioxygene

 
Mousse Bioxygene - o spumă de curățare facială, ce conține Pro-Oxygen, cu textură aerată și aromă proaspătă care curăță tenul, stimulează asimilarea oxigenului de către celule și oferă o stare generală de bine. (link AICI )

Serumul Bioxygene – conține Pro-Exygen Detoxiline, acționează la nivel celular, stimulând funcția naturală de regenerare celulară. Contracarează efectele radicalilor liberi produși de factorii poluanți. Oferă acel boost de energie de care celulele pielii au nevoie pentru regenerare și stimulează funcția de absorbție, retenție și dispersie a oxigenului în piele. (Link AICI



Crema Bioxygene - conține Pro-Oxygen și Purisoft, întregește programul de oxigenare al pielii prin crearea unui film protector la suprafața acesteia, păstrând în interior toate beneficiile acestui program special de îngrijire. (link AICI



Produsele Guinot Bioxygene sunt disponibile online pe www.toplineshop.ro, cu discount de 30% până la sfârșitul lunii martie. Plata cu cardul aduce un extra discount de 10%.

Tratamentul profesional Guinot Detoygene va fi disponibil în saloanele și clinicile partenere Top Line odată cu reluarea activității acestora.

 

#HelpingIsBeautiful

Top Line a inițiat campania de implicare socială, Helping is beautiful, donând produse în valoare de 30.000 de euro campaniei Prețuiește Viața pentru a ajuta autoritățile în lupta contra COVID-19.

În plus, compania va dona 1% din vânzările online din această perioadă campaniei inițiată de Fundația Prețuiește Viața.

Proiectul are scopul de a strânge donații prin SMS pentru achiziționarea de produse necesare celor implicați în lupta cu epidemia Coronavirus: consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau bătrânilor.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search