marți, 17 martie 2020

#PayItForwardWithFOREO - 16.000 de femei sărbătorite în online, de Ziua Internațională a Femeii


Anul acesta de Ziua Internațională a Femeii, compania suedeză FOREO a oferit femeilor din întreaga lume o platformă pentru a impărtăsi povești frumoase și intime despre impactul ce îl au femeilor din viața lor prin inițiativa campaniei #PayItForwardWithFOREO.  15.828 de femei au fost sărbătorite prin intermediul mesajelor emoționale și inspiraționale ce au transmis fericirea, forța și îndrumarea-povești care au fost auzite de milioane de oameni de pe glob.


Inițiativa a început cu o simplă întrebare - dacă ai putea face lumea un loc mai frumos, ce ai face? Doritoarele participante au fost invitate să nominalizeze o femeie care a avut un impact asupra vieții lor, spunând povestea lor brandului. FOREO le-a răsplătit pe acestea, dăruindu-le un dispozitiv LUNA mini 2 celor care au transmis cele mai creative și sincere mesaje.
„Am decis să folosim Ziua Internatională a Femeii ca platformă pentru ca femeile să-și spună poveștile și totodată să celebreze poveștile semenilor. De-a lungul săptămanii în care a avut loc campania, aproape 16.000 de femei s-au implicat, unele impărtăsind povești profund emoționante și inspirationale, care au fost cu adevărat greu de citit. Ca în orice initiativă, trebuie să punem o limită pe stoc, dar având în vedere mesajele copleșitoare, putem confirma că am livrat sute de dispozitive în întreagă lume pentru a le mulțumi acestor femei pentru că au făcut lumea un loc mai frumos. ”

FOREO, brand-ul de îngrijire al tenului cu o vechime de șapte ani, recunoaște că secretele frumuseții femeilor s-au perpetuat de-a lungul anilor încă de la începutul lumii și fiecare dispozitiv pe care îl lansează astăzi are în spate mulți ani de cercetare în îngrijirea pielii femeilor.

Pe lângă faptul că le oferă femeilor o platformă unde să-și spună poveștile, inițiativa #PayItForwardWithFOREO este o formă de recunostiinta pentru toate sfaturile de îngrijire care definesc frumusețea de astăzi și tehnologia viitorului, pe care se bazează dispozitivele FOREO.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, femei uimitoare din toată lumea au impărtăsit poveștile lor cu adevărat inspirationale și au adus în centrul atenției relațiile dintre ele.
Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search