marți, 17 martie 2020

TOPLINE se implică în campania de lupta împotriva COVID-19, inițiată de Andreea Marin prin Fundația Prețuiește ViațaTop Line, companie lider în România în distribuția de produse cosmetice profesionale, aparatură și mobilier pentru saloane de înfrumusețare și clinici medicale, va dona 1% din vânzările online din această perioadă campaniei inițiată de Fundația Prețuiește Viața.Proiectul are scopul de a strânge donații prin SMS pentru achiziționarea de produse necesare celor implicați în lupta cu epidemia Coronavirus: consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau bătrânilor.

Astfel, 1% din vânzările de produse cosmetice și accesorii de pe www.toplineshop.ro va fi donat campaniei Prețuiește Viața, compania sprijinind astfel demersul de a-i ajuta pe cei aflați la nevoie. În plus, compania va dona și produse pentru igiena personală, articole de unică folosință și încurajează partenerii să urmeze exemplul. 
“Top Line va dona 1% din vânzările online de pe www.toplineshop.ro din această perioadă campaniei Prețuiește Viața, inițiată de Andreea Marin, prin intermediul căreia autoritățile statului vor putea fi ajutate în lupta împotriva COVID-19.

În plus, vom dona și diverse articole pentru igiena personală, articole de unică folosință, ce vor fi transportate și descărcate joi, la Arena Națională din București. Încurajăm partenerii noștri, saloanele și clinicile de medicină estetică, să ni se alăture în acest demers.

Suntem bucuroși că putem sprijini acest demers lăudabil, alături de voi!

Top Line promovează frumusețea sub toate aspectele. Frumusețea înseamnă atât să ai grijă de aspectul tău estetic, acasă, zi de zi, dar și să ajuți pe cei din jur, să fii empatic și să iubești, pur și simplu, viața!

Vă mulțumim că sunteți mereu alături de noi!”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.


Din donațiile oferite se va achiziționa hrană care nu e ușor perisabilă și împachetată corespunzator, apă potabilă, pahare plastic de unică folosință, prosoape, termometre, pilote, perne, pijamale, papuci, kituri de igienă personală, dezinfectant, kituri de curățenie, paturi mobile, materiale de construcții (panouri termoizolante, mână de lucru) pentru ridicarea centrelor de triaj, consumabile necesare în instituții medicale, costume pentru personalul medical ce întra în contact cu bolnavii, aparatură medicală.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search