sâmbătă, 18 aprilie 2020

Ai grijă de mâinile tale, mai mult ca niciodată!



"Spălați-vă pe mâini!" - ni se repetă insistent de două luni încoace. Când a izbucnit pandemia de coronavirus în România și s-au raportat primele cazuri de infecție cu COVID-19, toată lumea a dat buzna în magazine și s-au golit rapid rafturile cu săpunuri și dezinfectanți! Aveam ceva stocuri de săpunuri prin casă, dar le-am împărțit cu ai mei și, ca niciodată, rămăsesem pe zero. M-am bucurat foarte tare că am găsit pe Notino.ro câteva săpunuri interesante și alte produse de care aveam nevoie, fără a mai fi nevoită să ies din casă!

Trăim vremuri fără precedent! Poate că bunicii noștri să fi prins perioade similare, când au mai fost pandemii, războaie, sărăcie, revoluții... Pentru noi, însă, este ceva nou! Iar ceea ce putem face este să stăm în casă, să ne spălăm des mâinile, să păstrăm distanța față de alte persoane.

Respectarea unor reguli de igienă personală poate face diferența între o stare bună de sănătate și infectarea cu acest coronavirus care a îngenuncheat planeta. Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni mai importante ca niciodată în această perioadă!

Așadar, în magazinul online Notino, pe care mulți dintre noi îl asociem cu parfumurile, am găsit o ofertă generoasă de săpunuri lichide pe care nu le-am mai văzut în altă parte. 
Așa am descoperit brandul Baylis & Harding de care m-am îndrăgostit, inițial, datorită ambalajului foarte vesel. Pe notino.ro au sapunuri lichide, geluri de dus, spumă de baie cu diverse arome, geluri si samponuri pentru copii. 


Eu mi-am cumparat sapunul Beauticology Tropical Cocktail de la Baylis & Harding pentru că m-au cucerit flamingo de pe ambalaj și "tropical" din numele produsului. Am făcut alegerea corectă pentru că săpunul nu este doar foarte delicat cu mainile, dar si miroase genial. Are un parfum citric, exotic, revigorant!

Mi-am mai cumpărat alte două săpunuri de la Make Me BIO, despre care am aflat că
sunt produse cosmetice naturale 100 %, pe bază de extracte de plante din culturi ecologice.

Produsele Make Me BIO au în compoziție uleiuri nerafinate presate la rece și vitamine în formă pură. Combinația armonioasă de ingrediente naturale are un efect pozitiv asupra tenului, a părului și a pielii, în general.
Produsele Make Me Bio sunt sigure, hipoalergenice și nu astupă porii. Eficiența cosmeticelor Make Me Bio este confirmată de dermatologi de top. 
Cosmeticele Make Me Bio îndeplinesc chiar și așteptările celor mai exigenți clienți. Asortimentul Make Me Bio cuprinde și produse pentru copii.


Eu am ales Garden Roses, care lasă pe mâini un parfum foarte delicat de trandafir și Orange Energy, care îmi place și mai mult pentru ca am o pasiune pentru citrice.

După fiecare spălare a mâinilor, neapărat hidratați pielea pentru că altfel se usucă și îmbătrânește prematur. Găsiți, tot pe Notino, o colecție generoasă de creme de mâini.






 
Anonim spunea...

Multumim frumos pentru recomandari!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search