joi, 25 iunie 2020

EMILY RATAJKOWSKI, muza Kérastase, este acum blondă!


Dupa luni petrecute in izolare, bruneta iconica, Emily Ratajkowki, a decis sa isi schimbe look-ul pentru vara. Astfel, pe data de 22 iunie, aceasta a devenit blonda impreuna cu Kérastase, brandul profesional de lux de ingrijire a parului #1 din lume.

Emily avea in minte de ceva vreme sa devina blonda, insa era preocupata de cum aceasta schimbare de culoare i-ar putea afecta parul. In ultimii trei ani, Emily a construit o relatie puternica si bazata pe incredere cu brandul Kérastase asa ca a indraznit sa faca acest pas dupa ce a observat ca produsele i-au transformat parul. A fost increzatoare ca parul sau blond va fi pe maini bune dupa ce Kérastase a lansat prima gama pentru ingrijirea exclusiva a parului blond, Blond Absolu. Emily va fi totodata ambasadoarea noii campanii Blond Absolu incepand cu ianuarie 2021.

Aceasta a fost prima oara pentru Emily cand si-a vopsit parul, si acum ca saloanele au inceput sa se redeschida in toata lumea, o schimbare de culoare este un mod de a incepe fresh noul sezon. 




Emily: ”Nu mi-am vopsit parul niciodata pana acum si nici nu am facut schimbari semnificative in ceea ce priveste lungimea parului! Sunt incantata ca am facut aceasta schimbare impreuna cu Kérastase. 

Tocmai ce mi-am sarbatorit ziua de nastere si sunt fericita ca ies din izolare cu un look nou si fresh. Frumusetea este menita sa fie expresiva si distractiva si m-am distrat mult obtinand acest look.”

 


Rutina de ingrijire pentru acasa include gama Kérastase Blond Absolu care o va ajuta sa isi ingrjieasca fibra in timp ce tonurile galbene/portocalii vor fi neutralizate, iar blondul lui Emily va arata impecabil.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search