luni, 29 iunie 2020

De ce este important să ai în rutina de îngrijire a pielii produse cu acid hialuronic




Incredibil, dar am întâlnit persoane, chiar în anul de grație 2020, care nu știu că acidul hialuronic și botoxul nu sunt același lucru și, prin urmare, acidul hialuronic NU distruge expresia feței, așa cum am auzit. Nu arătați ca un robot dacă aplicați pe piele cosmetice care conțin acid hialuronic, să ne înțelegem! Nici cu botox nu veți arăta ciudat, dacă vă lăsați pe mâna unui estetician care știe ce face. Am văzut rezultate excepționale în urma unor tratamente cu botox foarte bine făcute, dar despre asta altădată!


Acidul hialuronic este mi-nu-nat! Se spune despre el că este un ingredient minune pentru ten, care conferă luminozitate și elasticitate pielii, atenuează ridurile fine, hidratează pielea, previne îmbătrânirea prematură. Și nu sunt doar vorbe aruncate-n vânt. Sau pe etichetele produselor!
Cu adevărat, este un compus senzațional și mi-ar plăcea să știu că aveți în rutina de îngrijire măcar un produs care conține acid hialuronic

Acidul hialuronic este o proteină şi poate fi prezent în produsele de îngrijire sub mai multe forme, îl poţi vedea în lista de ingrediente având următoarele denumiri: hyaluronic acid, sodium hyaluronate, sodium acetyl hyaluronate sau hydrolyzed hyaluronic acid. Acidul hialuronic are abilitatea de a reţine mari cantităţi de apă şi este prezent în zona oculară dar şi în jurul articulaţiilor. 

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producţia de acid hialuronic scade iar elasticitatea pielii este afectată. Din fericire, putem remedia această problemă.

Acest ingredient poate fi folosit în variantă injectabilă, ca filler, în produse cosmetice aplicate direct pe piele sau în suplimente alimentare. Dacă alegeți calea rapidă, adică varianta injectabilă, trebuie să știți că este eficientă însă nu durează în timp.

Folosit ca ingredient hidratant, acidul hialuronic face minuni, asta pentru că are abilitatea de a reţine de 1000 de ori mai multă apă decât greutatea proprie. 

Câteva produse cu acid hialuronic pe care le-am testat eu




Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat 14 zile, de la NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Tratamentul de 14 zile conţine de cinci ori mai mult acid hialuronic decât crema de zi NIVEA CELLULAR, de exemplu şi accelerează procesul de reînnoire celulară, îmbunătăţeşte fermitatea şi hidratează intens, lăsând instant senzaţia de piele catifelată. Fiolele sunt resigilabile şi conţin, împreună, cantitatea potrivită pentru două săptămâni de utilizare.

Se recomandă o pauză de două săptămâni şi repetarea tratamentului lunar. Formula fiolei NIVEA CELLULAR are un miros plăcut, este non-uleioasă şi se absoarbe rapid în piele. Poate fi aplicată înainte de crema de zi sau crema de noapte. Mie mi-au plăcut la nebunie și la finalul tratamentului am observat că pielea era mai fermă, mai catifelată, luminoasă și părea că am dormit trei zile în continuu. HaHa.
De regulă am probleme cu hidratarea pielii, în sensul că mai mereu simt că mă strânge, știți voi senzația aia urâtă. Ei bine, după cele 14 zile parcă aveam altă piele. De fapt, după doar trei aplicări am observat o schimbare majoră.
Le găsiți pe Notino, dacă v-am făcut curioase, la un preț prietenos! (aveți link direct pe numele produsului, mai sus)

Văd că pe Notino a apărut deja și noutatea NIVEA, respectiv  fondul de ten Nivea Hyaluron Cellular Filler. Cred ca ar face echipă super bună cu fiolele cu acid hialuronic pentru că este un produs de tip cushion, după cum vedeți, 3 în 1, formula lui fiind îmbogățită cu acid hialuronic.

 Îmi place mult cum arată, în mod clar mi-l comand! Asigiră hidratare 24 de ore, iar pigmenții de culoare se potrivesc perfect cu nuanța tenului, fără să îl încarce. Se laudă că acoperă micile imperfecțiuni ale tenului și oferă o strălucire sănătoasă și naturală.
Odată ce produsul este aplicat, se activează producția proprie de acid hialuronic din celulele tenului.


Alte produse îmbogățite cu acid hialuronic, care mi-au plăcut, sunt acestea două de la Cerave, respectiv crema hidratantă pentru fata si corp, pentru pielea uscata sau foarte uscata și emulsia de curățare. Ambele sunt îmbogățite cu acid hialuronic pentru o hidratare în profunzime a pielii. Conțin ceramide esențiale, nu conțin parfum, uleiuri și nici parabeni. le găsiți pe NOTINO și pe ele.



Totodată, și APIVITA are produse super interesante, bogate în acid hialuronic, iar unul dintre ele este acest serum antirid și pentru femitatea tenului, din gama Wine Elixir.
Ajută la netezirea ridurilor și a liniilor fine, redă pielii prospețimea și frumusețea tinerească
dă un aspect ferm conturului feței, protejează pielea față de influențe externe nocive,
hidratează și hrănește eficient.

Îl găsiți și pe el pe Notino, împreună cu toate produsele din această gamă. Totodată, și gama Queen Bee de la Apivita conține acid hialuronic.


Pielea vă va mulțumi mai târziu! 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search