vineri, 31 iulie 2020

Noua gamă DOVE SILVER CARE pentru părul blond, platinat sau cu nuanțe cenușii


Părul blond necesită, de cele mai multe ori, o îngrijire specială deoarece tonul de culoare este predispus să se schimbe după fiecare spălare, vârfurile au tendința de a se despica mult mai repede, iar firul de păr se poate subția în timp. De aceea, este recomandat ca acesta să fie îngrijit cu produse care să mențină nuanțele dorite cât mai mult timp și care să ofere, în același timp, hidratarea firului de păr.

De-a lungul timpului, Dove le-a oferit femeilor produse care le-au asigurat îngrijirea de care au avut nevoie pentru a se bucura de un păr perfect hrănit și cu aspect sănătos. Anul acesta, brandul lansează noua gamă Dove Silver Care, care conține, pe lângă șampon nuanțator, și balsam cu același efect, potrivite pentru părul blond vopsit/natural, platinat sau cu nuanțe cenușii.

Pigmentul violet neutralizează tonurile nedorite de galben și le transformă într-o culoare puternică, vibrantă și uniformă. Infuzate cu extract de perle și cu o formulă superioară ideală pentru părul vopsit, produsele din gama Dove Silver Care previn și degradarea părului cauzată de vopsirea sau decolorarea acestuia, oferindu-i o strălucire naturală mai intensă cu fiecare spălare.

Femeile din întreaga lume asociază părul cu feminitatea și îl consideră o expresie a identității lor. De aceea, un păr frumos poate să îi redea unei femei încrederea în sine și o stare de spirit pozitivă. Pentru a menține permanent acest sentiment, Dove se asigură că prin folosirea gamei nuanțatoare Dove Silver Care, părul blond vopsit/natural, platinat sau cu nuanțe cenușii își va menține culoarea dorită și va fi strălucitor și radiant – spălare după spălare.

Produsele sunt disponibile offline în magazinele Carrefour şi online pe emag.ro, notino.to, elefant.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search