vineri, 10 iulie 2020

Summer Black Friday la NOTINO


Am aruncat o privire (sau mai multe) pe site-ul Notino si va anunt cu mare fericire ca au Summer Black Friday pana pe 19 iulie, adica o reducere de 20% la brandurile selectate din următoarele categorii: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, make-up, îngrijirea părului și produse cosmetice electrice. Pentru a beneficia de reducere trebuie să folosești codul notino în coșul de cumpărături. Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc. 

De ce am pus poza de deschidere cu parfumul CINEMA de la Yves Saint Laurent? Pai tocmai pentru ca este o ocazie foarte buna sa vi-l cumparati. Eu l-am luat inainte de aceasta super oferta si multa lume m-a intrebat de unde l-am luat, ca nu se mai gaseste in parfumerii. Ei bine, de pe Notino! 💓
Compoziția apei de parfum Yves Saint Laurent Cinéma este minunat armonioasă. Asta datorită echilibrului ideal creat prin mixul aromelor de flori, vanilie și iasomie.  
Cum va spuneam si pe Instagram, mi-l doream de multi ani.  
Este creat in 2004, dar eu nu cred in parfumuri vechi sau invechite si parfumuri noi sau moderne. O combinatie geniala de arome este geniala oricand, si acum, si peste 100 de ani.  


Va puteti bucura de reduceri si la produsele pentru par, cum va spuneam la inceput. Si Moroccanoil are oferte super interesante. Eu mi-am pus aceste trei produse in bagajul de vacanta pentru ca, din experientele trecute, am realizat ca doar Moroccanoil imi imblanzeste parul agresat de sarea mării, de soare, nisip, clorul din piscină. Cand sunt in vacanta la mare imi spal parul zilnic, dar nu este intotdeauna usor sa-l descurc pentru ca il tin prins la plaja si treaba asta, combinata cu apa sarata, care mi-l transformă in țepi de arici, egal dezastru. Moroccanoil, insa, parca mi-l mângâie! 😊
Il transforma dintr-o claie de fân, aspru și încurcat, într-un par fin și mătăsos. Așadar, nu plec niciodata fără el în vacanta la mare!


Ca tot vorbeam despre mare, aveti mare grija la hidratarea pielii! Evident ca trebuie sa folositi SPF 50 macar pentru fata, nu va mai zic asta, dar si dupa plaja hidratati-va tenul ca la carte! Pielea este oricum agresata de soare si de apa sarată, așa ca necesită ingrijire mai specială.
Vă recomand Hydrance Cremă Riche, cât și Serul hidratant de la Avene. Ambele conțin micro-sfere pline de Apă Termală Avène. Ca rezultat al compoziției lipidice multi-lamelare, aceste micro-sfere pot îngloba trioul de lipide COHEDERM™ și pot închide în ele Apa Termală Avène pentru a o elibera apoi în piele, umplând, astfel, „micro-rezervoarele” create de complexul brevetat COHEDERM™. Hidratată intens, pielea își redescoperă frumusețea înnăscut.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search