miercuri, 12 august 2020

Tahe Cosmetics, soluția Organic Care pentru părul tău


TAHE - cel mai important producator de cosmetice din Spania - a lansat recent pe piata din Romania ORGANIC CARE cea mai completa si pura linie de produse organice. Tratamentele pentru par oferite de Tahe Cosmetics, prin distribuitorul unic in Romania BeConcept, au rolul de a regenera si de a hrani parul deteriorat. Original Shampoo si Nutritium Mask sunt recomandate atat pentru par natural, cat vopsit sau ondulat.

Inginerii de la Tahe Cosmetics au dezvoltat o serie de tratamente pentru cresterea parului. Aceste tipuri de tratamente sunt prezentate sub forma de produse cosmetice pentru regenerare, elixiruri sau tratamente intensive pentru par. Se cunoaste gravitatea prin care multe persoane trec datorita unor substante chimice pe care le-au utilizat sau datorita unor afectiuni de sanatate, de aceea Tahe a dezvoltat cu grija produse care sa se potriveasca tuturor cerintelor si problemelor.

In general, multe dintre produsele Tahe Cosmetics au in compozitie aur lichid si keratina pura, componente care ofera firului de par stralucire si nutritie, actionand direct catre pielea capului si hranind intensiv radacina firului de par. Tahe mai pune la dispozitie tratamente pentru par deteriorat, concentrate, tratamente pentru hranire si intarire, masti, regulatoare sau elixir pentru par. 



Șamponul organic Tahe este recomandat persoanelor cu păr fin și uscat. Curăță părul în mod eficient și hidratează părul fără a îl încărca. Se recomandă a se utiliza două aplicări la spălare, urmate de un masaj al scapului, folosind mișcări circulare.

Ingrediente active:

- Ulei Pracaxi: pentru hidratare maximă, străluc

ire și corp.

- Ghimbir: efect anti-îmbătrânire, purifică și stimulează creșterea.

- Panthenol: cu pro-vitamina B5 pentru protecția și repararea părului. 


Nutritium Mask este recomandat persoanelor cu parul fin si uscat. Este o mască restructuranta, antiaging pentru păr fin care

hraneste parul fara sa-l ingreuneze. Se aplica după spălare pe lungimi si varfuri, se lasa 2 minute sa actioneze și apoi se clateste cu multă apă. Părul este lăsat hrănit, hidratat, puternic, usor și strălucitor. Masca este compatibila si cu măștile pre-spălare (EXTREME MASK și EXTREME OIL MASK), când este necesar pentru păr.

Ingrediente active:

- Extract de propolis: cu efecte vindecătoare și anti-îmbătrânire.

- Nuci de Brazilia: cu factori hidratanți și antioxidanți.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search