marți, 1 septembrie 2020

BOURJOIS ROUGE VELVET INK



De peste 150 de ani, Bourjois rămâne alegerea preferată a parizienelor în materie de frumusețe – un secret transmis de la mamă la fiică, din bulevardul Saint-Germain până în Champs-Elysees. Motivul este evident: mixul dintre calitate, lux și valoare transformă Bourjois în ceva pur și simplu… irresistible!


Bourjois depăsește încă o dată limitele frumuseții cu cea mai recentă lansare, Rouge Velvet Ink. În primul rând, formula inovatoare – un ruj lichid ce oferă nuanțe intense, ușor de aplicat, dar mai ales de purtat. Îmbunătățită cu pigmenți ca de cerneală, asigură un efect ultra-mat fără cusur și este disponibilă într-o paletă de 18 nuanțe super-saturate, potrivite oricărui stil – de la Rose me tender (3), o nuanță de roz pastelat inspirată din orașul iubirii, până la Utaupie (14), un taupe veșnic elegant și, desigur, Rouge à rêves (09), ce întruchipează perfecțiunea stilului parizian într-o nuanță de roșu. 

 

Lejeră și confortabilă, noua formulă este rezistentă la atingere, transfer și săruturi, pentru ca buzele tale să arate incredibil până la 24 de ore! 



Nici ambalajul nu face excepție și se transformă în definiția eleganței. Un tub delicat, transparent, care dezvăluie nuanțele vibrante ale rujului, finisat cu un capac superb, în tonuri de auriu. Unii ar spune că designul curbat (cu o sferă adorabilă în vârf!) amintește de tubul rujurilor clasice, alții că evocă faimoasele coloane ale monumentelor din Paris… În orice caz, un lucru e sigur: c'est très chic! Dar ce este eleganța fără confort? Aplicatorul revoluționar este conceput pentru o precizie absolută: mai întâi, vârful subțire al pensulei conturează și definește forma buzelor, pentru ca mai apoi, centrul său flexibil și plat să le îmbrace într-o culoare amețitoare.


Noile rujuri mate de la Bourjois, Rouge Velvet Ink. Până la 24 de ore de culoare intensă, rezistentă la transfer, from Paris with love.

------------------------------------------------------

BOURJOIS ROUGE VELVET INK


Noul Rouge Velvet ink este un ruj lichid, ce oferă nuanțe intense, cu o acoperire absolută, de durată. Formula îmbunătățită cu pigmenți ca de cerneală, este lejeră și delicată la aplicare, pentru buze irezistibil de mate pentru întreaga zi. Bonus: vine într-un ambalaj sofisticat, cu un capac curbat, în tonuri elegante de auriu.


Rouge Velvet Ink

- Nuanțe intense cu efect mat

- Aplicare precisă

- Textură lejeră, confortabilă

- Rezistență la transfer, atingeri și săruturi

- Purtare îndelungată, de până la 24 de ore


 

Nuanțe:

- Rose me tender
(03): o nuanță romantică de roz pastelat

- Mauve sweet mauve (04): un violet electrizant, cu subtonuri de albastru

- Fushia cha cha (07): un roz-fuchsia îndrăzneț

- Coquelic’hot (08): un roșu vibrant, în culoarea macului

- Rouge à rêves (09): roșul clasic, nemuritor

- Re(d) belle (10): un roșu glamour intens

- Sweet dar(k)-ling (15): o nuanță romantică de maro intens a romantic dark rosewood

- Wine more time (16): burgundy deschis, cu subtonuri calde



Preț recomandat: 65.13 RON 

 








 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search