marți, 9 februarie 2021

5 modalități să eviți creșterea în greutate atunci când ești într-o relație

 

Se spune ca un cuplu este fericit atunci cand partenerii iau in greutate pe parcursul relatiei. Nu stim cat de adevarata este aceasta afirmatie, insa, cert este ca multe persoane se confrunta cu o crestere lenta si sigura a numarului afisat pe ecranul cantarului in momentul in care incep o poveste de iubire. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca serile petrecute alaturi de un pahar de vin se repeta din ce in ce mai des, iar cinele romantice cu deserturi sofisticate completeaza perfect o zi agitata la birou.

Iar pentru ca suntem in luna iubirii, nutritionistul Fit4You Delivery, serviciul de meniuri sanatoase si gustoase, livrate direct la tine acasa, a pregatit o lista cu 5 recomandari pentru a evita cresterea in greutate atunci cand esti intr-o relatie, dar si o super oferta la finalul materialului:

Constientizeaza si refuza obiceiurile proaste

Daca nu ai comandat pizza in fiecare vineri seara atunci cand erai singur/a, nu exista niciun motiv pentru care ar trebui sa o faci acum. In timp ce partenerul poate avea traditia de a apela la pizzerie atunci cand vine weekendul, nu inseamna ca trebuie sa participi si tu la aceasta activitate.

 


„Cand persoana iubita iti propune obiceiuri nesanatoase, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa constientizezi ca nu este cea mai buna varianta. Daca vei veni cu o propunere mai sanatoasa, sansele ca partenerul sa te urmeze sunt foarte mari. In acest mod, veti scuti multe calorii inutile” afirma nutritionistul Fit4You Delivery, Mario Popescu.


Impartiti felurile de mancare

Daca cina in oras este ceea ce asteptati cu nerabdare in fiecare weekend, nu trebuie sa renuntati complet la ea – trebuie doar sa modificati ceea ce comandati. Cadeti de acord sa impartiti primul si al doilea fel de mancare, astfel incat sa puteti comanda tot ceea ce doriti fara sa va faceti griji ca luna urmatoare se va cunoaste la cantar. Mai mult decat atat, acest fel, tu si partenerul tau va puteti distra testand noi feluri de mancare si criticandu-le impreuna. 

 

Renuntati la portile interminabile de snack-uri

Nimic nu iti poate sabota dieta ca o punga mare de chips-uri asezata la indemana pe masuta din fata canapelei in timp ce vizionezi cu partenerul un serial. In acest caz, incearca sa pui o singura portie de 30 de grame in bol. Consumul neconstientizat de snack-uri apare adesea in fata televizorului, iar ultimul lucru pe care il doresti cand filmul se termina este sa-ti dai seama ca ai ajuns la finalul pungii de chips-uri cand nici macar nu ti-a fost foame.



Reinventeaza intalnirile

Intalnirile romantice nu trebuie sa insemne intotdeauna sa faceti rezervari la restaurante si sa comandati cele mai calorice feluri de mancare. Sugereaza activitati care nu presupun consumul de alimente. Spre exemplu, plimbati-va in parc, mergeti sa patinati, jucati-va carti sau orice alta activitate in care mancarea nu este neaparat punctul central. Puteti lua cursuri de gatit impreuna, ceea ce poate fi foarte distractiv. 


 
Optati pentru un stil de viata sanatos

„Stim cat de greu poate fi ca dupa o zi aglomerata la birou sa gatiti ceva acasa. Prima optiune ar fi sa va comandati cina, iar in restul zilei sa mancati haotic ce aveti prin frigider fara a tine cont de o alimentatie echilibrata. De aceea, Fit4You Delivery vine cu un concept practic si foarte sanatos care sa va scuteasca de grija prepararii tuturor meselor din zi. Meniurile sunt personalizate si calculate in functie de numarul de calorii de care aveti nevoie”, adauga nutritionistul Fit4You Delivery. Mai mult decat atat, in luna februarie, comandati doua meniuri in aceesi zi si aveti 25% discount la cel de-al doilea!

Filosofia Fit4You Delivery are la baza o idee simpla, dar esentiala: bucurati-va de gustul mancarii si atingeti-va scopul propus! Va incurajam sa adoptati un stil de viata sanatos, fara a pierde timp pretios din viata voastra.

Stim ca timpul vostru este limitat si foarte important, asa ca vom avea grija sa aveti zilnic un meniu sanatos si gustos. Alimentelele pe care le folosim la obtinerea preparatelor sunt proaspete, atent selectionate si gatite cu doar cateva ore inainte de a va fi livrate. Intreg procesul se intampla sub atenta indrumare a bucatarului, dupa retetele gandite de nutritionistul nostru, din dorinta de a avea o alimentatie cat mai corecta.




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search