marți, 9 februarie 2021

Alintă pielea și învăluie-te în răsfăț exotic: Lirene

 


După o zi plină și obositoare meriți de clipe de relaxare, să te destinzi și să te bucuri de un moment doar al tău.

Alintă pielea și bucură simțurile cu ajutorul produselor Lirene, ce sunt formulate cu ajutorul celor mai benefice uleiuri naturale.

Pentru momentul băii, Lirene propune 2 uleiuri de duș și un ulei de corp, care conțin uleiuri naturale, ingrediente active și aromate, perfecte pentru relaxare și revigorare, cu un mix încercat, testat și extrem de bine evaluat, astfel încât să întărească bariera epidermică pentru a proteja pielea împotriva deshidratării.

Argan și Marula sau Macadamia și Monoi sunt combinații suave și fine pentru orice persoană. Formula fiecărui produs conține uleiuri naturale prețioase, cu puternice proprietăți de hidratare și catifelare a pielii, de curățare și de protecție a epidermei care acționează împotriva uscării. 

 

În plus, simțurile sunt răsfățate de aromele delicioase și exotice ale uleiurilor, care vor transforma momentul dușului într-o sesiune de spa chiar la tine acasă.

Pielea are nevoie de o hidratare temeinică pentru a face față provocărilor sezonului rece. De aceea, ritualul de răsfăț Lirene continuă cu un ulei elixir pentru corp, ce conține ingrediente 100% de origine naturală și organice.

Acest elixir concentrat se bazează pe un complex de extracte de ulei din 7 flori: iasomie, bujor, floare de cireș, lavandă, flori de soc, trandafir și floare de portocal. Toate se unesc pentru a oferi pielii îngrijirea de care are nevoie: hidratare, suplețe, fermitate, regenerare, energizare și protecție în fața factorilor agresori.

Uleiul elixir conține ingrediente certificate, vegane și are în compoziție extracte din plante provenite din culturi ecologice.

Toate aceste 3 produse sunt disponibile în drogheriile dm din toată țara și online pe https://aivi.ro/collections/lirene

Urmărește Lirene pe:

www.instagram.com/lirene_romania/

www.instagram.com/aivicosmetics

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search