sâmbătă, 13 februarie 2021

AVON a lansat parfumurile Attraction Desire pentru ea și el, dar și o provocare pentru îndrăgostiți

 

In prag de Valentine's day, AVON a lansat un joc dedicat aprinderii pasiunii in cuplu, odată cu lansarea a doua parfumuri Attraction Desire pentru ea si el.

Pe cat ar putea părea de copilăroasă treaba, am răsfoit cartolinele din pachet si am zâmbit de câteva ori.
Cred ca ar putea fi amuzant pentru cuplurile cu simțul umorului si dorinta de a mai iesi din rutină.

Fiecare carte de joc reprezintă o provocare, iar în fiecare zi a lunii februarie cuplurile se pot bucura de o activitate diferită împreună, menită să retrezească emoția de la începutul relației. 


Pe indragosTest.ro găsiți si un test amuzant si aveti șansa de a câștiga o ședință foto profesională cu One Christina sau unul dintre cele 100 de seturi Attraction Desire. 
  
Create de parfumiera româncă Gabriela Chelariu, noile parfumuri au la bază note irezistibile de cireșe negre și oferă o explozie de senzații ce încântă simțurile.

Attraction Desire pentru Ea aprinde scânteia pasiunii cu aroma cireșelor negre, ce se îmbină subtil cu note de iasomie orientală și chihlimbar, în timp ce esența Attraction Desire pentru El se distinge prin accentele picant-lemnoase, dublate de note de orris.

Asemeanea unui parfum elixir, Attraction Desire reaprinde pasiunea arzătoare și se transformă în secretul iubirii care nu se stinge.

Jocul Attraction Desire poate fi descărcat aici, pentru a redescoperi pasiunea alături de persoana iubită.



 

 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search