sâmbătă, 13 februarie 2021

Vă place parfumul Cannabis de la My Geisha?

 


Cu mult timp înainte să existe My Geisha si la nivel de idee, o admiram pe Denisa Tanase pentru că era un copil care știa sa vorbeasca, nu doar sa cânte. Bine educată, serioasă, niciodată implicată în scandaluri mondene, focusată pe muzica... Putea face față oricărui dialog, în orice emisiune, chiar si in fata celor mai agresivi interlocutori. 
 
Mă bucur ca a ajuns atât de sus pentru ca totul este rezultatul unei munci (presupun) titanice, din care nu au lipsit curajul, seriozitatea, determinarea, norocul si, mai ales, ajutorul divin.
My Geisha nu este doar un brand de cosmetice si parfumuri, eu l-am văzut mereu drept acel "se poate" daca iti doresti suficient de mult si nu lasi fricile sa te oprească din evoluție. 
 

 
Mi-ar fi placut sa am curajul ei si o invidiez, însă la modul pozitiv, si daca sunteti curioși, urmariti-i povestea si povestile de pe Instagram. Mie una imi inspira curaj si pentru ca este atât de pozitivă și degajată de tot ceea ce înseamnă lume mondenă in zilele noastre, imi inspira si un om curat sufleteste pe care este o plăcere sa-l ai in preajma.
 
În altă ordine de idei, probabil ca eram singura din țară care nu avea uleiul de parfum Cannabis. Îl știam de la fratele si cumnata mea, ei sunt fani înfocați ai parfumurilor Denisei, dar acum il am si eu pe al meu. 
 

Uleiul de parfum este unisex, iar ca note are asa:
 
Note de varf: Note verzi
Note de mijloc: Note lemnoase, Cafea, Tabac
Note de baza: Lemn de agar, Tamaie.
 
Este puternic, dar soft în același timp. Miroase catifelat, daca va puteti imagina această aromă. Si cu ocazia asta descopăr că îmi place tamaia mai mult decât stiam!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search