duminică, 14 februarie 2021

Ce coafuri se poartă în 2021 și de ce avem nevoie să le întreținem

 

Anul 2021 vine cu noi trenduri în materie de frizuri și coafuri, look-uri care se pot obține și întreține cu ajutorul unor produse de calitate, adaptate fiecărei situații în parte. Diana Baicu, consultant în industria de înfrumusețare, prezintă tendințele anului și explică ce produse sunt potrivite fiecăreia în parte.

“Bretonul anilor 60

Se poartă din nou bretonul, precum cel al anilor 60 , gros, drept, extrem de finisat sau nu. Pentru acest tip de coafură este nevoie de un produs de styling hybrid așa cum este All in One Hydrating Conditioner de la Moroccanoil – ce hidratează, repară, descură și oferă protecție termică. Pentru un breton super finisat putem utiliza Spray-ul de finisare Kevin Murphy Touchable.


 Bretonul pe păr creț

Pentru bretonul pe părul creț avem nevoie de produse cu care putem realiza buclele perfecte. Putem folosi Crema Joico Zero Heat Air Dry Styling Crème, cu ajutorul căreia vom avea bucle cu aspect natural când lăsăm părul să se usuce natural.  Onduleurile naturale vor fi elastice și fără reziduuri folosind noua cremă de styling Zero Heat de la JOICO pentru păr gros.

Kevin Murphy Touchable este un spray pentru finisare, fără greutate, conferă textură și separare a suvitelor. Este ideal pentru un aspect perfect dezordonat, fără efectul lipicios al spray-urilor tradiționale cu ceară. Are extract de flori de Hibiscus, lavandă și ulei de morcov, oferă protecție părului și un luciu de satin și este perfect pentru toate tipurile de păr, culori și texturi.


 Bobul clasic, cu volum la rădăcină

Din nou in super trend este bobul clasic, cu volum la rădăcină. Pentru a obține acest volum și a-l păstra timp de 72 ore, recomandam Moroccanoil Volumising Mist, dar și cele 2 variante de șampon uscat Moroccanoil Dry Shampoo care sunt adevărate soluții salvatoare în momente când nu reușim să ne spălăm pe cap, dar dorim ca părul nostru să arate și să se simtă fresh, ca proaspăt spălat. 


 

DRY SHAMPOO LIGHT & DARK TONES, șamponul uscat Moroccanoil, este un spray de curățare uscată care reîmprospătează și revitalizează instant părul și scalpul pentru a prelungi viața stylingului adoptat. Formulat cu amidon de orez ultra-fin, acest “demachiant” puternic, se disipează instantaneu pentru a absorbi uleiul și acumularea de produse, fără a lăsa reziduuri. Rezultatul este un păr reîmprospătat și curățat cu senzație mătăsoasă. 


 Coafura cu chică

Un alt trend este coafura cu chică, pe care o putem crea utilizând un spray texturizant precum Moroccanoil DRY TEXTURE SPRAY. Acesta este un spray uscat, infuzat de ulei de argan, pentru stiluri fără efort, cu textură si rezistență de lungă durată. Se folosește ca spray de finisare pentru stiluri cu volum, texturizante. Spray-ul Texture Moroccanoil poate fi, de asemenea, folosit ca bază pentru a asigura aderența necesară pentru împletituri. O matrice de particule de rășini de înaltă performanță și zeolit formează o legătură între firele de păr pentru o ținută texturizată cu un finisaj uscat.

 

Părul lung, de sirenă

Părul extrem de lung, ca de sirenă, este un trend care se menține și în 2021, dar care are nevoie de styling specific –  trebuie să fie un păr greu, lucios, care să nu se încurce, să-și mențină volumul – destul de greu de obținut dacă nu se utilizează produsele corecte. Kevin Murphy Untagled este o loțiune de descurcare fără clătire, cu extracte de fructe australiene ce descurcă, fortifică și reface structura firului de păr. Poate fi utilizată și ca protecție termică pentru placă, ondulator, dar și  împreună cu loțiunea pentru volum Kevin Murphy Anti Gravity Non- Aerosol ce adaugă textură, strălucire și susținere de durată, fără să încarce. Produsul este bogat în antioxidanți, extract de grapefruit și lavandă, și nu conține parabeni.


 Pentru un plus de strălucire și hrănire, stylingul se poate finaliza prin pluverizarea unui luciu de păr așa cum este GLIMMER SHINE de la Moroccanoil; Glimmer Shine este perfect pentru orice coafură. Îmbogățit cu ulei de argan, este ca o ploaie invizibilă ce oferă strălucire de lungă durată, fără egal, care reflectă lumina. Pe lângă faptul că oferă strălucire extraordinară, reînvie strălucirea culorii părului supra-procesat și ajută la crearea unei bariere de protecție împotriva elementelor de mediu, cum ar fi razele soarelui și vremea extrem de uscată sau rece.


 Blondul platinat, gri cu accente colorate

Parul blond platinat, gri cu accente colorate ( roz, violet etc) este încă pe val, așa că un styling perfect se poate realiza cu spumă pentru păr Joico Blonde Life Brilliant Tone Foam. Aceasta neutralizează dintr-o singură aplicare nuanțele de blond nedorite, oferă strălucire firului de păr, lăsându-l moale fără să-l încarce și oferă o coafură fără frizare.

Tot pentru părul vopsit, care are nevoie de îngrijire specifică, mai ales atunci când este vorba de culori puternice sau pretențioase (blond, roșu intens, verde, mov fuchsia etc), este ideal spray-ul de păr Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector pentru părul vopsit. Este un spray leave-in, ce menține sănătatea și vitalitatea firului de păr, protejează culoarea și fortifică firul de păr, hidratează și previne deteriorarea, protejează părul împotriva factorilor UV.


 Părul scurt

Pentru stylingul pe păr scurt, atât pentru femei, dar mai ales pentru bărbați, este recomandată pasta cremă texturizanta de păr Goldwell, ce conferă corp și textură firului de păr și cu care se pot crea coafuri messy – dezordonate. Pasta Dualsenses de la Goldwell este special creată pentru bărbați. Are o textură cremă ce oferă părului o rezistență medie și un finish mat. O pastă de textură ușoară, este produs perfect pentru a crea stiluri inovatoare pe părul scurt. Vă permite să modelați și să remodelați aspectul, și oferă un finish perfect, ca la salon. 

Iar, pentru toți cei care au nevoie de fixare puternică, dar și de strălucire, spray-ul de păr Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish este ideal pentru susținerea puternică, dar flexibilă. Este ușor de înlăturat prin periat și protejează intensitatea culorii”, spune Diana Baicu.

Produsele recomandate sunt disponibile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search