duminică, 14 februarie 2021

Guinot AGE SUMMUM - imunizare anti-age, cea mai nouă abordare în tratarea efectelor îmbătrânirii tenului


 Experții Guinot au apelat la imunologie pentru a duce abordarea anti-age într-o direcție superioară, dezvoltând conceptul Age Summum, ce a fost lansat în premieră în România, la Institutul Guinot din București (Calea Dorobanților 116-122).

Procesul de avansare în vârstă și semnele pe care acesta le lasă asupra chipului reprezintă în continuare o preocupare a consumatorilor de produse de înfrumusețare.  Acum această directie este dublată de considerentele legate de sănătate a tenului care, în actualele condiții de pandemie, constituie, de asemenea, o prioritate.

Astfel, experții Guinot au apelat la imunologie pentru a duce abordarea anti-age într-o directie superioară, dezvoltand conceptul Age Summum. Acesta constă în protejarea sistemului imunitar al pielii pentru a lupta împotriva semnelor de îmbătrânire cutanată.

Activat, sistemul imunitar este capabil să se apere, inclusiv în fața procesului de îmbătrânire.



 Acțiunea AGE SUMMUM

Cu Age Summum oferim tenului o acțiune anti-age integrată: anti-rid, fermitate, regenerare celulară, depigmentare. Această abordare acționează asupra sistemului imunitar de apărare al pielii, prin protejarea celulelor Langerhans și repararea ADN-ului.

În conceptul Age Summum, laboratoarele Guinot au lansat o soluție completă pentru imunitatea tenului în fața îmbătrânirii: Tratamentul Age Summum, Crema tratament Age Summum și, cea mai recentă lansare, Serum-ul Age Immune.

Tratamentul Age Summum este tratamentul Guinot anti-age de top și reprezintă  alternativa la chirurgia estetică pentru tratarea semnelor de îmbătrânire cum ar fi ridurile și liniile fine, pierderea fermității sau lipsa strălucirii tenului. Acest tratament are efect anti-age global și acționeaza asupra tuturor semnelor de îmbătrânire, cu rezultate imediate:

-              Corectarea ridurilor și a liniilor fine

-              Refacerea dnsității cutanate

-              Diminuarea petelor pigmentare și aplificarea luminozității tenui

Fiecare pas al tratamentului conține ingrediente care protejează ADN-ul pielii, stimulează regenerarea și energia celulară pentru ca, la finalul celor 50 de minute aferente tratamentului Age Summum din cabinet, tenul să arate mai tânăr cu câțiva ani.

Rezultate (după 3 săptămâni)*:

-              49,4% diminuarea medie a ridurilor

-              42,6% creșterea medie a fermității pielii

-              87,7% creșterea medie a elasticității pielii

*eșantion de 10 subiecți

 

Produse complementare pentru acasă

Aceste rezultate speculoase ale tratamentului asupra imunității tenului se mențin și acasă, cu ajutorul celor mai avansate produse cosmetice profesionale, care folosesc aceeași tehnologie de activare a sistemului imunitar al pielii. 


 Noul Immune Serum

Guinot Age Immune Serum este cea mai recentă lansare Guinot, care întregeste conceptul Age Summum. Formula sa avansată are dublă acțiune anti-age:

  • Activează sistemul imunitar, care joacă un rol cheie în repararea celulelor deteriorate (în special ADN deteriorat de îmbătrânirea indusă de lumină) prin Compexul Immune Repair
  • Protejează celulele responsabile de sistemul imunitar al pielii și de aspectul tânăr (celulele Langerhans). Aceste celule ajută la menținerea unei matrice dermice solide, protejează optim fibrele elastice de colagen și elastină, asigură coeziune celulară optimă, prin Complexul Immune.

 

Conceptul este completat de crema Guinot Age Summum care se distinge prin asocierea unică de ingrediente, ce întărește imunitatea pielii în fața procesului de îmbătrânire, avand efect anti-age global;

Unicitatea formulei Age Summum vine din combinația de activi special asociați pentru a reface imunitatea pielii în fața efectelor procesului de îmbătrânire. Immune Complex protejează celulele Langerhans, protectoarele sistemului imunitar al pielii și aspectul tânăr. ATP (Adenosine Triphosphate) stochează și livrează energia esențiala funcțiilor vitale ale celulelor. Actinergie crește consumul de oxigen al celulelor pentru a le stimula metabolismul.

 


Oferta de lansare  

Pentru implementarea acestui concept în saloanele de înfrumusețare Guinot din toată țara, specialiștii Guinot au pregătit următoarea asociere de tratamente Guinot cu eficacitate maximă, sub forma unei oferte speciale pentru Programul de Imunizare Anti-Age: Un tratament avansat de peeling regenerant Hydra PH- alternativa la peeling-urile medicale- și un Tratament Age Summum, la prețul Tratamentului Age Summum (Tratamentul Hydra PH este cadou).

În plus, toți clienții www.toplineshop.ro care achiziționează produse de pe site în valoare de 200 lei în perioada 25.01-26.02.2021 primesc un voucher virtual în valoare de 50 lei pe care îl pot folosi în salonul Guinot care pune la dispoziția clienților oferta specială pentru Programul de Imunizare Anti-Age și beneficiază de 50 lei la achiziționarea promoției (valabilitate voucher 25.01-28.02.2021).

Conceptul Age Summum și noul Serum Guinot Age Immune sunt disponibile în GUINOT INSTITUT, prezent în București pe Calea Dorobanților 116-122, precum și în toate saloanele partenere Guinot din România. 


 Oferta Guinot Institut

Pentru perioada 01 februarie- 15 martie 2021, Guinot Institut, din Calea Dorobanților 116-122, a pregătit o selecție de oferte speciale pentru un program complet de înfrumusețare.

TEN:

Program Age Sumum: Tratament Age Summum CADOU la achiziționarea unei Creme Age Summum sau a unui Serum Age Immune

CORP:

Program De Recuperare a Siluetei: Cremă Tratament Slim Logic sau Sculpt Expert (în funcție de obiectivul de înfrumusețare- slăbire sau fermitate) CADOU la două Tratamente Slim Logic, de slăbire, anticelulitic și remodelare corporală

PRODUSE TRATAMENT PENTRU ACASĂ:

25% reducere la achziționarea a mininum 2 produse.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search