sâmbătă, 13 februarie 2021

Foreo BEAR mini, let's play!

 

Mama gadget-urilor se simte împlinită!

După ce am tocit rola de cuartz roz de atata masaj facial, e vremea sa trec la alt nivel! 😄
Cand credeam ca a inventat tot ce era nevoie pentru o rutina de îngrijire facială completă la domiciliu, @foreo ma uimește cu dispozitivele Bear si Bear mini, acesta al meu.
 
 
Pare o jucărie, un breloc mai degrabă, dar odata ce apeși butonul On realizezi cat este de eficient!
Si pot spune asta deja dupa doar cateva zile de folosire.
De ce este wow:
Dispozitivul BEAR foloseste pulsatii avansate de microcurent si T-Sonic pentru a exercita peste 65 de muschi de pe fata si gat.
Tratamentele faciale cu microcurent personalizabile si sistemul patentat Anti-Shock, fac dispozitivul BEAR sa fie cel mai eficient si cel mai sigur din lume. Microcurent inteligent - Tonifierea fetei: 
 

 
Cu o varietate de tratamente faciale, BEAR este antrenorul tau personal de buzunar.
5 niveluri de intensitate. Glisati sferele cu microcurent pe piele pentru a stimula propriul colagen, pentru a repara elastina si pentru un efect de lifting.
Dispozitivul reproduce procesele naturale ale pielii. T-Sonic: Pulsatiile brevetate T-Sonic se extind adanc in porii pentru a creste circulatia, a elimina toxinele si a usura tensiunea fetei, rezultand o piele mai fina, mai moale si mai stralucitoare.
Serul hidratant transfera in siguranta microcurentul de la dispozitiv pe piele.
Pentru o conductivitate optima, aplicati un strat subtire inainte de a utiliza BEAR sau BEAR mini si masati pana la absorbtia completa.
 

 
NU folositi NICIODATA dispozitivul BEAR sau fara ser conductiv, gel sau crema. Eu am încercat și pișcă!

Eu l-am folosit atât cu serul Foreo, un eșantion care a venit odata cu ursuletul, cât și cu serum din măștile pentru Foreo UFO, dar și alte creme/ serumuri de față. 
 
Am inteles ca nu trebuie folosit un serum uleios, altfel puteti aplica orice alt produs preferat. De preferat nu unul care se absoarbe instant, asa incat sa alunece bine pe ten cele două sfere. Sau reaplicati daca se intampla asa!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search