sâmbătă, 13 februarie 2021

Izia la Nuit by Sisley




Cand am mirosit prima dată Izia de la Sisley, pe aeroport in Istanbul, am avut o reacție care a atras vreo 10 perechi de ochi din duty free. 😄 Mi s-a părut cel mai fascinant parfum din lume, nu mă mai impresionase demult ceva si pasionata de mine aștepta ceva nou, un altfel de amalgam de note.

 
Si acela a fost Izia, un parfum floral- aldehidic, cu bergamotă, piper roz, iasomie, trandafir, bujor, lacramioare, terminat cu mosc, ambra si cedru. Absolut divin, trust me!
Iată că, patru ani mai târziu, Sisley lanseaza Izia La Nuit. Sincer, nu credeam ca se poate crea ceva si mai wow!
Asa cum scrie in mapa de prezentare (senzațională și ea, cum vedeti in poze!), "Izia La Nuit is more than a fragrance, a place or a time. It is a journey, an experience, a discovery. A declaration of love".
Ma gandesc ca vi s-a întâmplat cel putin o data in viata sa mirositi un parfum si sa stiti din prima secundă ca este acel parfum pe care îl veți iubi o viață. Unele sunt meh, altele hmm, iar cele mai puțin sunt aaaahhhh ❤.


Pentru mine, Izia La Nuit este chiar peste aaahhh. Simt nevoia să-l am pe piele si cand dorm, și când muncesc, si oricand. Astăzi am facut curat prin casa si l-am avut pe piele.
Eu nu cred in parfumuri de mall, parfumuri de cina, parfumuri de date sau parfumuri de... Valentine's Day. Odata ce un parfum iti creează o stare specială, o bucurie, o emoție, nu vad de ce trebuie sa astepti un moment anume pentru a le resimți.
Momentul anume este oricare acel moment în care parfumul iti atinge pielea!
Izia La Nuit este o călătorie olfactivă cu o pistă florală, lemnoasă și chypre la fel de intensă ca amintirea unei întâlniri romantice.
 
Acest parfum nocturn, opulent și profund este ca o întâlnire care trezește inconștientul și stimulează simțurile.
 
Notele de varf: proaspete si vibrante (coacaze negre, mandarine, cardamomi)
Note de mijloc: Florale și luminoase (d’Ornano Rose, Freesia, Magnolia)
Note de baza: Lemnos si senzual (Ambrox, Patchouli, Vanilla
 
Este absolut sublim si nici macar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, puteti sa-l testati si voi in parfumeriile Marionnaud!
Atentie, este exclusivitate Marionnaud, nu-l căutați in alta parte!
 

 


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search