miercuri, 10 februarie 2021

Idei cadouri Valentine's Day - diva's choice!

 

Nu mi-a plăcut niciodată să aud "Eu nu sărbătoresc Valentine's Day" sau "Nu e sărbătoare românească" sau "Nu am nevoie de o zi specială pentru iubire". În regulă, așa e și sunt de acord cu această ultimă afirmație, dar totuși ce efecte adverse are un gest frumos în plus pentru persoana iubită? Un buchet cu flori, poate o cină romantică, poate un parfum pe care și-l dorește de ceva timp sau un weekend în doi undeva? Eu zic că nu și dacă avem o ocazie în plus pentru a fi și mai romantici cu omul drag, de ce nu?

Sigur că sentimentele contează, dar eu spun că și gesturile! 😀 Sunt Taur, ce să fac... Îmi plac lucrurile frumoase, îmi plac sentimentele susținute de fapte, cred că dragostea trece și prin stomac, iar fluturii pot fi încurajați să zboare mai cu spor și cu un parfum bun. Ha Ha. 

Așadar, da, sunt frumoase declarațiile, apreciez oricând o vorbă, o îmbrațișare, o floare, dar mă face fericită și un parfum. De ce să fiu ipocrită?! 😀

Acestea fiind spuse, pentru că peste câteva zile este Valentine's Day, haideți să vă ajut cu câteva idei de cadouri pentru îndrăgostiți

M-au întrebat câțiva prieteni în perioada asta ce anume să cumpere pentru Valentinul de acasă, pentru că "tu ești la curent cu tot ce mișcă în beauty". Spun ei. Sunt, doar că este ceva mai greu să intuiești gusturile unui om în materie de parfumuri, de exemplu, dacă nu îl cunoști foarte bine. Așa că, sfatul meu este să rețineți ce gen de parfumuri îi place, ce note preferă și să cautați unul similar. Sau puteți cumpăra un parfum pe care l-a mai avut și de care știți că îi este dor. Sau poate aveți noroc să nu fie pretențios, cum am mai auzit cazuri, și să folosească aproape orice parfum, mai ales dacă vine din partea cuiva drag.

Cu toate astea, voi trece în revistă câteva cadouri de Valentine's day pentru el pe care le-aș cumpăra eu!

Aș alege setul ăsta de la Burberry pentru că mie îmi plac mult parfumurile casei, dar și pentru că are un preț foarte bun: 203 lei - Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 30 ml. (având în vedere că parfumul cumpărat separat, la 100 ml costă 211 lei, redus de la 449 lei, eu cred că setul este o idee perfectă! - îl găsiți AICI)

Apa de toaletă Mr. Burberry debutează cu o aromă înviorătoare de grepfrut, subliniată de cardamonul aromatic, de tarhonul pătrunzător și de mentă. Sunt urmate de o simfonie intensă de nucșoară, cu lavandă, frunze de mesteacăn și cedru captivant. Finalul foarte masculin și senzual decurge în regia unei combinații persistente de vetiver pământiu cu mușchi de stejar, cu tonuri calde de ambră, de guaiac și de lemn de santal. Toate pătrunse de un acord solar de benzoin. 

 

Și setul Zadig & Voltaire This is Him! cu  Eau de Toilette 50 ml + gel de duș 100 ml, la 225 lei, cred că este o idee bună de cadou. Vă las link direct AICI.
Conceptul parfumului se bazează pe o combinație neobișnuită, de note pure și curate, cu note întunecate și misterioase. Veți recunoaște debutul contrastant, de grepfrut și piper negru, și inima, unde austeritatea notei de tămâie întâlnește căldura indulgentă a vaniliei. Compoziția stă pe o bază de santal, acord tipic pentru parfumurile Zadig & Voltaire.


Îl mai trecem în revistă și pe acest Jimmy Choo Man Intense și termin cu parfumurile. Mai departe aruncați voi un ochi pe Notino și vedeți ce vă încântă, în funcție de preferințe și buget, mai ales că au și reduceri mișto acum.

Setul conține Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 7,5 ml + balsam după bărbierit 100 ml și costă 271 lei. Îl găsiți AICI

Parfumul este un clasic atemporal, care celebrează eleganța bărbatului și carisma sa naturală. Apa de toaletă pentru bărbați Jimmy Choo Man Intense devine rapid o parte indispensabilă a personalității celui care îl poartă. Ca note de vârf regăsim lavanda, mandarina, pepene galben, inima este dată de piperul negru, iar notele de final sunt patchouli, cihlimbar, tonka.

Eu cred că miroase tare bine!

În altă ordine de idei, să știți că o idee bună de cadouri pentru el în zorii lui 14 februarie ar fi și produsele de îngrijire. Am auzit o grămadă de bărbați în perioada asta care se plâng de piele uscată pentru că frigul îi afectează și pe ei la fel de mult ca și pe noi.

Așadar, pentru bărbații care se îngrijesc sau cei care sunt dispuși să lase orgoliul deoparte și să aplice o cremă hidratantă pe ten, înainte să le crape pielea la propriu sau să îmbătrânească înainte de vreme, să știți că sunt branduri care au linii speciale pentru bărbați. Spre exemplu:






V-am trecut câteva în revistă cât să vă faceți o idee, dar voi alegeți ce vă place în funcție de nevoi, buget, etc. Găsiți pe Notino tot ce vreți!

Și-acum să trecem la idei de cadouri de Valentine's day pentru ea , partea mea favorită! Și înainte să vă sperie propunerile 😀, vă las această informație:


 De Valentine's Day NU vă uitați la prețuri, sfatul meu! Pentru unele femei, cadoul de pe 14 februarie este mai important decât cel de ziua ei. Credeți-mă că știu ce spun. 😀 Prin urmare, cumpărați-i acel parfum pe care și-l dorește și prefaceți-vă că sunteți fericiți că faceți asta! Va simți zâmbetul fals și vă va reproșa că nu o iubiți suficient. Treaba voastră! 😂

Pentru început, vă recomand unul dintre aceste două rozalii. Sau pe amândouă, voi știți!


Apa de parfum Montale Roses Musk câștigă pentru totdeauna femeile care iubesc aromele florale, combinate cu vraja senzuală a moscului. Orice lady care apreciază calitatea și farmecul autentic al parfumurilor de nișă ar trebui să o încerce.
Compoziția aparent simplă prezintă cele mai pure note de trandafir, armonizate cu acorduri de mosc prețios și accentuate de o petală de iasomie. Montale Roses Musk este o aromă definită de două epitete: sclipitoare și elegantă.

Și e redus la 255 de la 525 lei! 

Apoi, apa de parfum pentru femei Amouage Blossom Love vă invită la o călătorie gurmandă plină de surprize. Plimbați-vă prin această grădină de cireși în floare, în mijlocul căreia are loc degustarea celor mai delicate specialități de lichior.

Gradina misterioasă își deschide brațele cu nectar dulce din flori de cireșe și cu lichior de trandafiri. Ștafeta dulceții acestora este preluată, la următorul popas al călătoriei gurmande, de un trio de flori de ylang -ylang, cu vanilie și lichior de migdale Amaretto. La final, vă încălzesc acorduri profunde de tonka, cu lemn de santal și mosc.

La o așa descriere, sacrificați 1176 lei (redus de la 1575 lei) și veți avea un Valentine's Day cât se poate de fericit! Believe me!







 





(este superb și este redus la 760 lei de la 1385! nu există să nu o impresionați cu Amouage Reflection!)





 




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search