marți, 16 martie 2021

Am testat VENUS LEGACY PENTRU REJUVENARE FACIALĂ la Clinica Illuma



Venus Legacy este cea mai avansată tehnologie pentru tratamente de rejuvenare facială. Utilizează puterea Radiofrecvenței Multipolare, amplificată de Câmpurile Electro Magnetice Pulsate, intensificând sinteza de colagen. Radiofrecventa încalzeste pâna în straturile profunde ale dermului si actioneaza asupra fibrelor de colagen si elastina, determinând un efect de întindere a pielii.  Obținem astfel un lifting-facial, o piele mai fermă și mai luminoasă. 

 

Ador să testez cele mai noi terapii de înfrumusețare, întinerire, slăbire, tonifiere, dar îmi este atât de greu să găsesc timp pentru asta, încât îmi selectez cu atenție programările. Pe ultima dintre ele am amânat-o de trei ori până am reușit să ajung.

Mă aflu la vârsta la care pielea mea are nevoie de ajutor. Am 38 de ani, tenul își pierde luminozitatea, în zona ochilor apar încet, încet primele riduri, la fel și linii fine în jurul nasului și a gurii. Mă încântă orice procedură are drept efect ameliorarea acestora, liftingul, stimularea producției de colagen, reducerea pungilor de sub ochi, refacerea ovalului feței sau tonifierea pielii se sub pomeți.

Astfel am ajuns să testez rejuvenarea facială cu Venus Legacy la Clinica Illuma.

Venus Legacy combina radiofrecventa multipolara, câmpul electromagnetic si vacuumul pulsat, facilitând rezultate spectaculoase în ceea ce priveste reconturarea corpului cu probleme de laxitate si depozite de grasime, cat si in rejuvenarea faciala.

Protocoalele faciale Venus Legacy oferă, fără urmă de durere sau disconfort:

- reducerea ridurilor

- netezirea pielii fetei, gatului si a decolteului

- tratarea bărbiei duble

Rezultate vizibile, fără durere și fără timp de recuperare!

Cui se adreseaza acest tratament


Tratamentul de rejuvenare cutanată cu Venus Legacy este recomandat atât femeilor, cat si bărbaților. El ajuta la îmbunătațirea aspectului pielii care începe să piardă elasticitatea odată cu trecerea timpului. Rejuvenare facială Venus Legacy este folosită și pentru reducerea grăsimii la nivelul feței și gâtului.

Cum decurge tratamentul

Se curăță zona tratată după care se aplică un gel pe bază de glicerină. Aplicatorul se va încălzi încet până când pielea ta va atinge temperatura necesară și va rămâne în intervalul respectiv. Dar dacă simțiți că este prea cald, anunțați terapeutul și poate scădea ușor temperatura.

Tratamentele sunt confortabile. Unii spun că se simte ca un masaj relaxant cu piatră fierbinte.

Radiofrecvența multi-polară provoacă reacție termică în țesut, stimulează răspunsul natural de vindecare a corpului, determinând astfel liftingul, redensificarea pielii, netezirea liniilor fine dar și reducerea ridurilor.

Rejuvenarea facială este vizibilă deoarece profunzimea ridurilor este mult estompată, iar pielea are un aspect tânăr, mai ferm și mai luminos. Studiile clinice au evidențiat faptul că rejuvenarea facială Venus Legacy reduce numărul de linii fine cu până la 90% și reface elasticitatea pielii cu până la 80%.

Efectele se observă încă de la prima ședință, iar ceea ce m-a încântat pe mine a doua zi după tratament a fost luminozitatea pielii, fermitatea și acel efect pe care îl observi după 10 zile de vacanță super relaxantă, pe care îl numim healthy glow.

Cât durează tratamentul

Tratamentul de rejuvenare cutanată cu Venus Legacy durează între 15 și 30 de minute, în funcție de zonă. 

Zona de tratament poate părea puțin înroșită și caldă la atingere, dar acest lucru va dispărea în 1-2 ore. Nu este necesar un timp de recuperare și se poate aplica machiaj imediat după tratament.

Eu am plecat pe jos de la clinică, am rămas chiar în oraș pentru prânz și vă spun că nici nu am mai aplicat machiaj după, deși nu am un ten perfect. Nu au rămas urme, așa că puteți bifa o ședință de rejuvenare chiar în pauza de masă, fără probleme.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține rezultate

Majoritatea pacienților necesită 6-8 tratamente pe zonă. Numărul exact va depinde in funcție de necesitățile fiecărei persoane.

Cât de des trebuie efectuat tratamentul

Tratamentele se efectuează saptămânal.

Contraindicații

Inflamație activă și / sau infecție în zona de tratament
Actual sau istoric de cancer
Boală neurologică degenerativă sau orice altă boală din zona de tratament care este declanșată de căldură (de exemplu, herpes)
Un defibrilator intern / stimulator cardiac
Implanturi metalice (cu excepția celor dentare) în zona de tratament
Tulburare necontrolată a glandei tiroide
Gravida sau este supusă unei proceduri de fertilizare in vitro
Boli autoimune legate de piele
Implanturi de silicon și / sau injecții în zona de tratament


Dacă vă hotărâți să testați acest tip de rejuvenare facială, vă recomand cu drag Illuma și vă invit pe site-ul clincii pentru că au diverse pachete promoționale în această perioadă: www.illumaclinique.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search