duminică, 21 martie 2021

URIAGE Bariéderm-Cica Daily repară pielea fragilizată și agresată


Roșeață, imperfecțiuni, ten neuniform și tern, linii fine, senzație de disconfort - acestea sunt simptomele pielii fragilizate, deteriorate, agresate și pot apărea la orice tip de piele, fie că este mixtă, grasă sau uscată.

În astfel de cazuri, numai hidratarea nu este suficientă. Pielea trebuie reechilibrată, reparată și protejată, pentru a-și recâștiga strălucirea și aspectul sănătos.

Laboratoarele dermatologice Uriage, experți în dermatologie, au făcut din protecția și îngrijirea pielii o adevărată prioritate în ultimii 20 de ani, astfel că a luat naștere formula Bariéderm-Cica Daily, cu acțiune de reparare a pielii fragilizate și agresate.

Cele două produse din gamă, serul și gelul-cremă, formează un duo eficient în rutina zilnică de îngrijire a pielii agresate de factorii externi, cum ar fi poluarea, fumul de țigară sau purtarea măștii.

Derivată din expertiza laboratoarelor Uriage, formula Bariéderm-Cica Daily conține:

Apa termală Uriage: pură, naturală, extrasă din Alpii Francezi, este bogată în minerale și oligoelemente, ajutând la hidratarea, calmarea și protejarea pielii.

Un Prebiotic - Inulina: o substanță naturală capabilă să dea energie bacteriilor „bune” deja prezente în organism pentru a le spori activitatea și a le menține dezvoltarea. Acestea fac posibilă reechilibrarea și consolidarea microbiomului.

Centella Asiatică: folosită și recunoscută de secole în farmacopeea chineză, această plantă activează sinteza colagenului. Protejează și repară pielea. Acid Hialuronic: hidratează imediat și menține apa în epidermă. De asemenea, ajută la stimularea fibroblastelor și la producția naturală de colagen și elastină.

Pantenol: derivat din vitamina B5, misiunea Pantenolului este de a calma și de a accelera repararea pielii, consolidând în același timp bariera sa de protecție.

Produsele Bariéderm-Cica Daily pot fi folosite împreună sau separat, pentru protejarea pe termen lung a pielii fragilizate. Le puteți găsi în farmacii și online, pe platformele de vânzare.Mai multe informații se pot afla de pe:

www.facebook.com/Uriage.Romania și www.instagram.com/uriage.ro/


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search