luni, 26 aprilie 2021

Ce produse cosmetice preferă bărbații în 2021



Bărbații din secolul XXI sunt din ce în ce mai atenți la aspectul lor estetic și mai interesați în a folosi produse cosmetice de ultimă generație. Au apus vremurile în care aceștia nu foloseau deloc creme de față, în prezent mulți dintre ei apelând la seruri și produse de hidratare ori antirid și fiind chiar atenți să cumpere produse cu ingrediente naturale, eco-friendly ori aprobate PETA (netestate pe animale). Diana Baicu, specialist în industria de frumusețe profesională explică în ce mod s-a transformat comportamentul publicului masculin vizavi de produsele cosmetice și cum pot fi acestea folosite.

 

“Trebuie să începem să privim în ansamblu și să recunoaștem că bărbații, chiar și cei mai masculini, acordă din ce în ce mai mult timp îngrijirii personale. În trecut, produsele lor erau alese în mod special de partenere, dar, în prezent, ei și-au creat deja un obicei de a selecta personal ceea ce au nevoie, mai ales că pot comanda produsele rapid și incognito online. Studiile arată că industria de grooming (îngrijire masculină) este în continuă creștere, și, mai mult, bărbații caută acum, în proporție de 23%, și produse multifuncționale, unisex, adică cele folosite și de femei, ce acționează la fel de bine și pe un ten ori păr bărbătesc. Granița între cele două sexe este, așadar, din ce în ce mai nesimificativă în condițiile în care efectele benefice ale produselor sunt similare în ambele cazuri”, spune Diana Baicu.

Produsele de bază din rutina de îngrijire a bărbaţilor


“Mulți bărbați iubesc să folosească produse pentru bărba și păr, de aceea a crescut foarte mult zona de servicii de grooming. Totodată, produsele cu ingrediente naturale, eco-friendly sau aprobate PETA, sunt din ce în mai căutate. De exemplu, setul Kevin.Murphy Kit Ship Shape, ce conține șampon BALANCING.WASH, pastă modelatoare FREE.HOLD, cremă de ras SHAVE.CREME.

Totodată, bprbații caută produse pe bază de cafeină, Vitamina C sau acid hialuronic, ce au texturi prietenoase cu pielea lor – ușoare, ce se absorb rapid, fără film uleios sau lipicios, așa cum este și gelul de duș Moroccanoil. Dupa sală, aroma originală Moroccanoil energizează și sporește senzația de well-being, iar textura lui bogată, cu ulei de argan, nu lasă o peliculă grasă pe corp, ci, din contră, hrănește în profunzime și se absoarbe rapid.


 
În principal, bărbații au două nevoi stringente:

- calmarea pielii iritate (cauza poate fi barbierit, firele de barbă, cuperoza sau dermatita), fortifiere pe teren lung + hidratare pentru tenul uscat și sensibil.

- matifierea tenului - își doresc un ten extra energizat, matifiat, cu pori diminuați.


În acest sens, balsamul delicat dupa ras, Guinot Baume Apres Rassage Hydratant Apaisant, este ideal pentru calmarea pielii iritate. Efectul triplu de calmare, hidratare și catifelare a pielii oferă o senzație imediată de confort post-bărbierit, iar tenul sensibil este protejat.

Recomandăm și Babor CALMING FACE & EYE CREAM, cremă calmantă pentru față și zona sensibilă a ochilor. Este ideală pentu tenul uscat și sensibil; revitalizează și hidratează pielea și îi susține rezistența (fortifiaza bariera naturalp de apprare a pielii); calmeazp tenul și diminuează sensibilitatea pielii, avand efect de durată. Conturul ochilor își recapătă prospețimea și pielea devine netedă.

INGREDIENTE ACTIVE:

▪ TAUREC Complex: hidratare intensă, rezistență mai mare a pielii, regenerare îmbunătățită a pielii

▪ EXTRACT DIN SCOARȚĂ DE MAGNOLIA: reduce inflamația și iritarea pielii, minimizează sensibilitatea pielii pe termen lung

▪ PHYTO-PROTEINS din soia și orez: optimizează microcirculația și elasticitatea țesutului pielii, reduce aspectul cearcănelor și al pungilor de sub ochi

▪ ULEI DE CANABIS: efect hrănitor


Pentru tenul cu probleme


O altă recomandare este Dermia Solution Dermia Solution Purifying booster și serum.

Purifying Complex este o soluție foarte eficientă în tratarea problemelor de piele congestionată, cu acnee și imperfecțiuni. Acidul Salicilic are proprietăți anti-bacteriene, iar complexul de tetra-peptide lucrează sinergetic pentru protecția față de factorii oxidativi și sensibilitate; reduce posibilitatea reinfectării bacteriene, calmează roșeața și are un efect anti-inflamator.

Avantaje:

- Reglează excesul de sebum

- Curăță și purifică tenul

- Reduce posibilitatea reinfectării bacteriene

- Reduce inflamația

- Calmează roșeața

- Asigură vindecarea și scade riscul de hiperpigmentare post inflamatorie.

- Are proprietate anti-bacteriană


Pentru cei care își doresc ten energizat, soluția vine de la Babor: INSTANT ENERGY AMPOULE – fiole cu efect imediat energizant.

BENEFICII

▪ Pentru bărbații cu pielea obosită, cu aspect tern

▪ Creștere a energiei

▪ Vitalitate crescută

▪ Hidratare intense

INGREDENTE ACTIVE

▪ TAUREC Complex: hidratare intensă, rezistență mai mare a pielii, regenerare îmbunătățită a pielii

▪ CAFFEINE: accelereaza procesele metabolice și circulația sângelui

▪ VITAMINA C & PRO-VITAMINA B5: întărește sistemul imunitar, protejează de radicalii liberi, promovează regenerarea pielii, promovează aspectul uniform al pielii

▪ TREI TIPURI DE ACID HIALURONIC

Produse pentru corp și bronzat


Iar, pentru că în ultimul timp distractia s-a mutat pe tărâmuri mai calde, recomandăm un spray uscat cu SPF30, ce nu lasă peliculă gras pe corp : Guinot Age Sun Brume 150ml. Rapid și practic de aplicat, acest spray protejează uniform întregul corp. Conține filtre ADN care absorb efectele nocive ale razelor soarelui.

Iar, pentru că un bronz frumos trebuie întreținut, uleiul uscat de corp de la Moroccanoil este perfect pentru bărbații care doresc ca pielea să fie hrănită în profunzime fără să simtă o senzație uleioasă pe piele. Uleiul pentru corp uscat Fragrance Originale Moroccanoil Body™ infuzează pielea cu proprietățile hrănitoare, bogate în antioxidanti ale uleiului de argan, bogat în acizi grași esențiali, precum și ale uleiurilor de măsline și avocado. Formula ușoară se absoarbe rapid pentru a reține umiditatea, calmând în același timp zonele uscate și îmbunătățind textura și tonusul pielii”, spune Diana Baicu.

Produse pentru barbă, scalp și păr


“Celor care iubesc să își îngrijească barba le recomandăm uleiul pentru barbă de la Amaro ce hrănește și hidratează atât pielea cât și părul din barbă. Conține 99% uleiuri de origine naturală.

Iar, pentru un look și un styling desăvârșit, recomandăm Tigi Hard Head, preferatul stilitiștilor de pretutindeni. Sprayul cu fixare puternică TIGI Bed Head Hard Head se usucă rapid, oferind o fixare durabilă și o strălucire orbitoare.

Totodată, gama Kevin Murphy Scalp.Spa, special concepută pentru a trata și a îmbunătăți aspectul scalpului, este un must pentru toți cei care doresc scalp și păr sănătos. SCALP.SPA SCRUB este un exfoliant unic conceput pentru a curăța ușor impuritățile de la nivelul scalpului și rădăcina firului de păr, pentru a oferi sănătatea optimă a scalpului și creșterea părului. Este sigur pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul colorat. Secretul SCALP. SPA SCRUB este un ingredient unic numit Perlite. 

Acest derivat de rocă vulcanică este natural și capsulat perfect într-o sferă, pentru a exfolia cu atenție scalpul și rădăcina părului. Scalp. SPA WASH este un șampon special formulat, conceput cu extract de semințe de țelină și apă micelară, care calmează și curăță scalpul și lasă părul curat și hidratat. Apa de trandafir ajută la reducerea iritației scalpului prin beneficiile sale de hidratare a pielii, acest lucru ajutând la menținerea unui scalp curat, echilibrat și sănătos”, explică Diana Baicu. 

 Produse personalizate pentru probleme tenului


Tehnologia evoluează de la an la an, astfel că și cererea consumatorilor s-a diversificat. Există branduri care au game de produse cu formule active personalizate pe diverse probleme. De exemplu, bărbații caută produse și tratamente pentru pori dilatați, pentru ten gras, pentru ten mixt cu impurități, ten obosit, pentru linii fine, pentru pungile de sub ochi, pentru ten uscat.

Produsele Doctor Babor oferă rezultate imediate, dar cu efect pe termen lung, pentru probleme punctuale, având o puternică componentă terapeutică.

Tratamentul Hyaluron Booster asigură hidratare optimă și de durată, grație activilor cu 3 tipuri de acid hialuronic, cu efect de hidratare multidimensională.

Tratament Purity Cellular reglează secreția seboreică, previne erupțiile cutanate și contribuie la videcarea cicatricilor postacneice.

Tratamentul regenerant Repair Cellular stimulează funcția naturală de regeneare a pielii și contribuie la refacerea barierei naturale de apărare a pielii. Astfel, filmul hidrolipidic este protejat și tenul face față cu brio agresiunilor zilnice.

Tratamentul Collagen Booster contribuie la refacerea densității cutanate și la corectarea ridurilor, cu efect antiage vizibl imediat.

Pentru bărbații care consideră că tenul lor are nevoie de un plus de atenție, tratamentele Doctor Babor PRO sunt recomandarea perfectă.

Tratamentul TheraPRO C, cu vitamina C, are efect antiage și de luinozitate. Corectează aspectul petelor pigmentare și reface densitatea cutanată, prin stimularea secreției de colagen și elastină.

Tratamenul TheraPRO EGF, cu factori de creștere, este dezvoltat în jurul peptidelor biomimetice care stimulează factorii de creștere a pielii și declanșează procese similare cu răspunsurile corpului atunci când pielea este agresată. Acest lucru întăreste coeziunea pielii și îmbunătățește schimbul de substanțe nutritive și fluide între derm și epiderm, îmbunătățind astfel elasticitatea. În plus, peptidele inhibă enzimele care degradează elastina. Astfel, acest tratament oferă tenului bărbaților o soluție avansată antiage.

Treatmentul TheraPRO CE
reface bariera cutanată cu ajutorul combinației a trei ceramide identice cu pielea, cu efect reparator; acestea se leagă optim cu lipidele membranei proprii ale pielii și astfel întăresc apărarea pielii. Tenul bărbaților este astfel protejat și mai rezistent


Tratamente pentru grăsimea de pe abdomen


“Cea mai frecventă problemă corporală cu care se confrunță bărbații o reprezintă depunerile de grăsime din zona abdomenului, cea mai des vizată. Chiar dacă fac sport, de multe ori aceste depuneri nu dispar decât dacă este acționat localizat cu anumite tratamente profesionale medicale. Două din cele mai eficiente sunt criolipoliza Clatuu Alpha și tratamentul de endermologie LPG Alliance pentru abdomen și șolduri. Acestea au scopul de a elimina depunerile încăpățânate din aceste zone și de a remodela corpul acolo unde este nevoie”, declară Diana Baicu.

Endermologie LPG Alliance


Tehnologia LPG este concepută pentru a stimula adipocitele (celulele de slăbire), care facilitează eliberarea grăsimii într-un mod 100% natural, non-invaziv și complet sigur pentru piele.

Aparatul LPG Alliance combină o serie de tehnologii revoluționare, respectiv rola motorizată, flapsul motorizat și aspirația secvențiala sincronizată, care mobilizează țesutul în toate dimensiunile, pentru a oferi un tratament eficient, dar și plăcut.

Înainte de începerea procedurii, pacientul va îmbrăca un costum special, confecționat din microfibră poliamidică, un material foarte fin, care permite pielii să respire. Costumul, care se mulează perfect pe corp, ușurează mișcările rolelor și previne dilatarea vaselor de sânge și apariția vânătăilor.

În timpul procedurii, terapeutul va efectua masajul endermologic pe întregul țesut, punând mai mare accent pe zonele cu risc mărit de depozitare a celulitei, precum abdomen, fesieri sau coapse.

Tot în cadrul acestei proceduri, rolele motorizate ale aparatului vor plia și deplia succesiv pielea, redându-i tonusul și fermitatea, iar primele rezultate pot fi observate după doar 3 sedinte.

Principalele avantaje ale tratamentelor LPG sunt:

- elimină celulita;

- redau fermitatea pielii;

- elimină grasimea în exces;

- subțiaza talia, șoldurile, brațele, coapsele, gambele, genunchii;

- elimină senzația de picioare grele, obosite, prin activarea circulatiei sangvine și limfatice;

- stimulează colagenul natural.

Ceaiuri și suplimente naturale LPG


Noul protocol LPG Alliance a fost completat cu ceaiuri și suplimente nutritive ce potențează efectele acestuia.

Ceaiul LPG Flat Belly Tea este un amestec de plante ecologice, atent selecționate pentru a îmbunătăți digestia și a menține un abdomen plat. Conține ceai verde, fenicul, lemn dulce, mentă, anason, coriandru și muțețelul ce ard grăsimilă, facilitează digestia și combat flatulența/meteorism.

Ceaiul verde este bogat în antioxidanți si stimulează descompunerea grăsimilor. Feniculul și lemnul dulce stimulează sistemul digestiv. Menta, anasonul și coriandrul sunt aliați în menținerea unui abdomen plat și în reducerea distensiei și a disconfortului abdominal. Mușețelul are proprietăți antispastice și ameliorează senzația de plentitudine.

SOS Fat & Sugar Control este un supliment nutritiv pentru controlul grăsimii și al zahărului. Datorită acțiunii de neutralizare a acestor două substanțe nocive, suplimentele LPG® SOS FAT & SUGAR Control absorb zahărul și grăsimile din organism. Aceste particule sunt eliminate apoi de corp, în loc să fie depozitate.

FRUCTUL DE CACTUS absoarbe grăsimile și zahărul, ajută la controlul nivelului de glucoză și sprijină slăbirea. CURCUMA previne acumularea de grăsimi și facilitează distrugerea lor de către ficat.

Conținutul unui pliculeț se dizolvă în 100 ml de apă sau se topește pe limbă și se administrează la 15-30 de minute după masă, când a fost făcut un exces alimentar. Nu conțin zahăr, conservanți sau arome artificiale și au o aromă de ghimbir și lămâie.


Tratamentul de slăbire localizată Clatuu Alpha


Persoanele care s-au confruntat mult timp cu problema kilogramelor în plus stiu ca unele surplusuri de grăsime persistă indiferent de cât de multe diete ar tine sau cât de intense sunt exercițiile fizice efectuate.

CLATUU este un tratament corporal de liposucție non-invazivă realizată prin procesul de criolipoliză ce elimină definitiv grăsimea nedorită de pe abdomen, talie, coapse, spate, brațe, zona de deasupra genunchilor.

Funcționează pe principiul de criolipoliză = reducerea numărului de celule adipoase prin procesul de moarte celulară programată (apoptoza). Apoptoza este procesul prin care celulele declanșează procesul de autodistrugere ca răspuns la un anumit semnal (în cazul tratamentului CLATUU este vorba despre răcirea țesutului până la maxim -9 grade, existând 4 nivele posibile de temperatură).

Efectele acestei proceduri se observă în doar câteva săptâmăni dupa efectuarea ei, avantajele criolipolizei fiind următoarele:

- Scapi de kilogramele în plus rapid și fără mult efort;

- Diferența dintre procedeul de slăbire și criolipoliză este acela că, atunci cand slăbim, celulele adipoase se micșorează, numărul lor rămânând același. Prin ședințele de criolipoliză, celule adipoase se rarefiază, ceea ce face ca rezultatele obținute în urma acestui tratament să fie permanente;

- Nu necesita incizii și anestezie și perioadă de recuperare, precum liposucția;

- Efectele se mențin mult timp după tratament;

- Ai posibilitatea de a elimina rapid depunerile persistente de grăsime, acele depozite rămase în urma unor diete sau activități fizice intense, încheie Diana Baicu.



Produsele recomandate sunt disponibile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele și clinicile partenere Top Line. Tehnologiile LPG și CLATUU Alpha sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în clinicile partenere Top Line.

Top Line împlinește 25 de ani de prezență pe piața de frumusețe profesională din România și marchează aniversarea printr-o serie de acțiuni și campanii speciale dedicate specialiștilor și publicului iubitor de consumator de produse de înfrumusețare.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search