luni, 26 aprilie 2021

ECCO ANINE SQUAREDCe îți dorești de la o nouă pereche de încălțăminte? Un look fermecător? Confort maxim indiferent de drum sau vreme? Ce spui dacă ai putea să ai toate acestea într-o singură pereche? A venit momentul să încerci ANINE SQUARED de la ECCO, inovația ta favorită în materie de shoes în sezonul acesta.


Un adevărat trend global

O abordare premium și inovatoare a tendințelor în materie de încălțăminte, acești pantofi oferă femeilor moderne, îndrăgostite de fashion, o alternativă contemporană și elegantă la silueta tradițională specifică acestui tip de pantof.

Datorită esteticii sale minimaliste, clasice și extrem de versatile, ECCO ANINE SQUARED se potrivește cu orice ocazie, indiferent dacă se asortează cu ținuta de zi cu zi sau la o cină de business sau o ieșire relaxantă cu prietenii.


Indiferent de stilul pe care îl alegi, ECCO ANINE SQUARED este întotdeauna răspunsul la întrebarea: Cu ce mă încalț astăzi?


Cu o gamă de balerini, pantofi și mocasini, precum și o selecție de piele și finisaje marca ECCO, cu ANINE SQUARED te vei bucura de un confort maxim și de luxul unei perechi de încălțăminte care va întoarce capete. Garantăm! 
Fără sacrificii

Cu ECCO ANINE SQUARED nu trebuie să alegi între confort și look. Realizat cu propria tehnologie FLUIDFORM ™ Direct Comfort a mărcii daneze pentru amortizare și recuperare ultra-moderne, amplasat pe o talpă din PU cu injecție directă, flexibilă, ușoară și confortabilă, ECCO ANINE SQUARED are o potrivire și o senzație naturală, ideală pentru cei ce știu ce vor de la perechea lor de încălțăminte.


Ideea din spatele conceptului


„Ce este grozav la platforma ANINE SQUARED este că nu a trebuit să facem compromisuri în materie de confort pentru acest aspect trendy”, spune Trisha Cox ECCO Category Management.


”Deoarece folosim o ultimă formă anatomică, platforma urmează forma naturală a piciorului cu doar un ușor look pătrat chiar în față. Acest lucru permite un spațiu amplu de mișcare pentru degetele de la picioare. În plus, construcția FLUIDFORM ™ și tija inovatoare ANINE oferă un confort sporit pe tot parcursul zilei. ”Descoperă întreaga gamă pe www.ecco-shoes.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search