luni, 31 mai 2021

5 terapii holistice cu rezultate imediate


Vara se apropie, iar dorința de a fi în cea mai bună formă devine din ce în ce mai mare. Primul pas către atingerea acestui obiectiv este eliminarea toxinelor din corp acumulate în ultima perioada. În acest mod, vei purifica organismul astfel încât să funcționeze la capacitate maximă și să influențeze procesul de slăbire și tonifiere. Cum poți face acest lucru? Prin detoxifiere!

Astăzi, specialiștii de la Country Spa Health & Beauty Retreat, centru holistic de sănătate și wellness, îți propun cele mai bune variante de terapii, programe și tratamente pentru o detoxifiere eficientă.

Ritualurile corporale oferă numeroase beneficii pentru persoanele care se confruntă cu diverse  probleme estetice precum celulita sau chiar probleme de sănătate. Reduce tensiunea musculară și atenuează stresul. Mai important, joacă un rol semnificativ în eliminarea toxinelor din țesuturile organismului.

Este deja cunoscut faptul că masajul contribuie la reducerea celulitei, însă, un ritual profesional va oferi un rezultat și mai bun. Country Spa Health & Beauty Retreat îți pune la dispoziție două ritualuri uimitoare, menite să te scape de celulită și de centimetrii în plus, oferindu-ți totodată, detoxifierea de care aveai nevoie.

Country Spa Detox Ritual

Country Spa Detox Ritual este un tratament intens de drenaj, detoxifiere și subțiere, împotriva celulitei caracterizată prin edeme, umflături, celulită prezentă mai ales în părțile din față și exterioare ale picioarelor, glezne umflate și picioare grele.

În timp ce, Country Spa Slimming Ritual reprezintă un tratament cu efect termic împotriva celulitei caracterizată prin „pernuțe” de grăsime localizate mai ales la nivelul șoldurilor, coapselor, partea interioară a genunchilor și pe abdomen.


 „Secretul rezultatelor celor două ritualuri constă în produsele folosite. Gama de produse profesionale ayurvedice, Lakshmi, respectă principiile naturale de vindecare, conțin ingrediente exclusiv organice, contribuind la calitatea absolută a brandului. Produsele ayurvedice Lakshmi, abordează frumusețea conform conceptului de a echilibra armonia launtrică cu frumusețea exterioară.  Produsele sunt pure si foarte hrănitoare. Păstrează pielea netedă și plină de vitalitate, deoarece sunt realizate cu materii prime furnizate de laboratorul Mamei Natură: extracte din ierburi, semințe, flori, fructe și produse de la albine”, explică terapeut Country Spa, Gabriel Dumitru.

Masajul limfatic - Bandajul drenant

Bandajul reprezintă unul dintre remediile ideale pentru a ajuta circulația limfatică din picioare și organism. Terapeutul va aplica un bandaj ce conține substanțe active naturale precum mesteacăn, fenicul, ceai verde, vișă de vie roșie, coacăz negru, obținând un cocktail drenant care ajută circulația limfatică. Acesta se combină, la rândul lui, cu o altă compoziție din rubarbă, păpădie, ceai verde, cocktail care are o puternică acțiune de purificare a ficatului (ce participă la producția de limfă). Acest tip de masaj desfășuroară o intensă acțiune de detoxifiere, remineralizare, hrănitoare și antistress. Acțiunea sa este eficientă și în cazul pernuțelor și a celulitei rezistente.


 Ritualul cu cristale pentru detox energetic

Ritualul cu Cristale presupune o echilibrare energetică la nivel fizic, cât și la nivel emoțional. Prin combinarea a 7 uleiuri esențiale cu cele 7 pietre semiprețioase corespunzătoare fiecărei chakre, această tehnică te va ajuta să te reconectezi cu propriul sine, cu natură și cu tot ceea ce ai nevoie în jurul tău.

Cristaloterapia ajută foarte mult, grăbind simţitor procesul de vindecare, întrucât acţionează în plan energetic şi spiritual; accelerând astfel efectul tratamentelor obişnuite şi diminuează efectele adverse ale majorităţii medicamentelor.

Retreat-urile detox și tranquility

Pentru că un program holistic destinat detoxifierii organismului este extrem de eficient și cu siguranță, mult mai comod, Country Spa propune: Detox Retreat și Tranquility Retreat Detox. Cele două programe integrate presupun o varietate de terapii și tratamente, completată de un plan alimentar personalizat ce au ca scop o detoxifiere sigură și eficientă sub atenta supraveghere a specialiștilor.

În cadrul acestora, nu vorbim doar de o alimentație corespunzătoare, ci de o detoxifiere
la toate nivelurile, astfel încât atât trupul, cât mintea și sufletul să aibă parte de o curățare
profundă. Tranquility Retreat Detox de la Country Spa Health & Beauty Retreat este un program
de 5 zile, în care un set de terapii și ritualuri se îmbină pentru deblocarea tuturor energiilor
negative din corp. Printre acestea se numără: Mindful eating, Mindfulness, Power walking în
pădure cu trainer personal și Terapii Spa.


 

Ce ai spune ca într-o zi să nu te mai conectezi la programul cotidian și să apeși butonul de reset? Country Spa exact asta te ajută să faci, invitându-te într-un cadru natural minunat, la doar câteva minute depărtare de București și încurajându-te să te simți în largul tău, așa cum ar trebui să se întâmple in intimitatea căminului.

Country  Spa  Health &  Beauty  Retreat este  un  centru complet  de  sănătate și  îngrijire  conceput pentru  a  te ajuta    îți regăsești  echilibrul  fizic și  emoțional.  Toate informațiile  despre  tratamentele disponibile  în  cadrul centrului  spa,  le găsești  pe  www.countryspa-retreat.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search