miercuri, 26 mai 2021

BIODERMA biphase lipo-alcoolique, primul dezinfectant care elimină 99,9% din virusuri și bacterii și hidratează pielea



NAOS și Laboratoarele sale dermatologice BIODERMA au creat soluția bifazică Lipo-alcoolică, un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool, cu dublă acțiune: ucide virusurile și reface pielea într-un singur pas. Adică primul dezinfectant de maini hidratant!


NAOS s-a angajat întotdeauna în cercetare și sănătate publică și dovedește încă o dată acest lucru prin decizia de a direcționa profitul obținut din vânzarea acestui produs către ONG-urile si Fundațiile care se ocupă de prevenirea epidemiilor.

Gesturile care ne protejează, precum spălatul pe mâini, sunt vitale în această perioadă. Dar, repetate des, ele pot cauza probleme dermatologice. Bariera naturală a pielii este slăbită, iar mâinile devin aspre și deteriorate. Însă, împreună putem lupta împotriva efectelor pandemiei, printr-un mix de eficiență, inovație științifică și solidaritate.


Biphase Lipo-alcoolique este o inovație dermatologică brevetată la nivel mondial.


Produsul acționează în 2 faze:

1. Faza alcoolică pentru protejarea sănătății (74.5% etano)l.

2. Faza lipidică pentru îngrijirea pielii (10% ulei de shea și squalană). 




Nu este uleioasă, nici nu miroase a alcool. Nu usuca deloc pielea şi ceea ce îmi place foarte mult la acest produs este că poate fi folosit şi de către copiii de peste 3 ani.

 


100% DIN PROFITUL generat din vânzarea Biphase Lipo-Alcoolique va fi donat fundațiilor și asociațiilor care luptă împotriva COVID-19. Acest detaliu mi se pare cu adevărat important, pentru că nu este o companie care doar profită de moment pentru a pune în piaţă un produs necesar, ci dă înapoi comunităţii ceva atât de valoros!




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search