miercuri, 26 mai 2021

Pielea cu roșeață. Află cum să trăiești cu ea în fiecare zi!

 


Senzația de arsură, roșeața puternică, hipersensibilitatea și pulsațiile sunt doar câteva dintre simptomele pielii care suferă de rozacee. Iar în interior, se simte și mai apăsător. Ești îngrijorată, anxioasă, defensivă, poate chiar rușinată de faptul că nu te încadrezi în idealul de perfecțiune al societății, într-un mod atât de vizibil. Inevitabil atragi priviri și devii centrul atenției fără voia ta, din motivele pe care nu ți le dorești.  

 

Câțiva dintre factorii declanșatori sunt mai ușor de controlat. Poți doar să eviți băuturile alcoolice, pe cele fierbinți, expunerea la schimbări de temperatură sau la soare și vei avea rezultate bune. Însă stresul nu este la fel de ușor de gestionat. Și, totuși, este unul dintre cele mai importante lucruri pe care sa le ai în vedere.  

Roșeața pielii este considerată o afecțiune inflamatorie. Piele reacționează la factori pe care îi consideră o amenințare, iar vasele de sânge se dilată, terminațiile nervoase epidermice sunt stimulate, dând naștere unei senzații de disconfort și supraîncălzire. Așa apare îmbujorarea.  

Dacă roșeața este una persistentă, poți suferi de rozacee, o afecțiune inflamatorie a pielii care se dezvoltă cu timpul. Simptomele ei sunt variate și de intensitate diferită și toate sunt legate de inflamație și vasodilatație.

Dacă te îngrijorează pielea predispusă la rozacee, rutina Sensibio AR este ideală pentru a scăpa de roșeață și a pentru a recâștiga confortul pielii tale.  

Gama Sensibio

Furnicături, supraîncălzire, senzație de piele care ”ține”, disconfort, roșeață difuză sau locală, toate acestea sunt simptome care caracterizează pielea sensibilă.

Soluția BIODERMA: Sensibio, o gamă dedicată pielii sensibile. În plus față de iconica apă micelară Sensibio H2O, demachiant pentru pielea sensibilă, gama include produse de curățare și îngrijire recomandate de medicii dermatologi: produse de îngrijire a feței pentru piele sensibilă, produse anti-roșeață (disponibile sub formă de cremă sau BB cream) și multe altele. Alege rutina potrivită pielii tale!

 

Sensibio AR reduce și previne înroșirea: roșeață temporară intensă, roșeață permanentă, vase mici vizibile.

Brevetul exclusiv RosactivTM reduce roșeața și o împiedică să apară prin acționarea biologică asupra tuturor celulelor pielii implicate în inițierea și agravarea acestei probleme:

- Inhibă producerea de proteine responsabile de vasodilatație și, prin urmare, aspectul și persistența înroșirii.

- Și limitează eliberarea unei molecule care declanșează reacții alergice menținând și agravând vasodilatația.


 

 

Sensibio AR BB Cream este primul tratament anti-roșeață pentru ten cu zero imperfecțiuni, care reduce roșeața reglând factorul biologic responsabil de vasodilatație, protejează împotriva razelor UV - factori care agravează eritroza, uniformizează tenul și îmbunătățește strălucirea pentru o piele fără cusur.

Dezvoltat de cercetarea avansată a BIODERMA, complexul brevetat ROSACTIV™ funcționează pe factorul care determină modificarea micro-motorului.

Enoxolona, alantoina și canola, o combinație de agenți calmanți intensi, reduc instantaneu senzațiile de încălzire.

Complexul natural brevetat D.A.F. ™ (Dermatologic Advanced Formulation) crește pragul de toleranță al pielii.

Glicerina și canola hidratează, întăresc funcția de barieră și asigură un confort real pielii.

Pudrele și pigmenții iluminatori ascund roşeaţa, lăsând un finisaj catifelat și mat şi sporesc luminozitatea pielii.

Sensibio Contur Ochi calmează instantaneu senzaţia de disconfort și iritaţie din zona ochilor, întărește biologic rezistența cutanată la agresiunile externe și crește pragul de toleranță al pielii sensibile.

O nouă descoperire biologică pentru pielea sensibilă, brevetul Toleridine™, amplificat de complexul natural brevetat DAF (Formulă dermatologică avansată), inhibă producţia de molecule pro-inflamatorii și, astfel, face pielea mai puțin reactivă.

Cafeina, un ingredient decongestionant, ajută la reducerea pungilor de sub ochi.


Sensibio H2O AR este prima apă micelară care îndepărtează machiajul care imită compoziția naturală a pielii pentru o îndepărtare perfectă a pielii și respect total pentru chiar și cea mai sensibilă piele. De asemenea, inhibă roșeața, prin reglarea biologică a factorului responsabil pentru vasodilatație.

Apele micelare Sensibio H2O sunt prima și singura apă micelară dermatologică perfect compatibilă cu pielea: Esterii lor de acizi grași, elementele constitutive ale micelelor, sunt similare cu fosfolipidele membranelor celulare ale pielii și ajută în mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii.

 

sursa: www.bioderma.com.ro

 

 

 

 

 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search