miercuri, 30 iunie 2021

Produse esențiale JOHNSON’S în această vară, pentru întreaga familie


Vara se apropie cu pași repezi și este imposibil să nu ne entuziasmăm. După o iarnă prelungită, nu ne putem ascunde dorința de a ne bucura de zilele minunate petrecute la plajă sau în apă, de după-amiezile la piscină, distrându-ne alături de prieteni sau familie, sau pur și simplu de o binemeritată odihnă.

Pentru multe familii, venirea verii implică o activitate continuă de împachetat și despachetat și, uneori, aceste momente se transformă într-un haos, neștiind care sunt acele produse esențiale pe care ar trebui să le includem în bagajele noastre. 

Când se întâmplă acest lucru, este important să ținem cont de necesitatea unei bune rutine de igienă și hidratare, deoarece sezonul cald presupune băi în apă sărată, bazine cu clor, căldură, schimbări de temperatură ... care în cele din urmă pot deteriora pielea și părul tuturor membrilor familiei. Pielea deshidratată sau părul prea uscat și încrețit pot fi consecințele tuturor aventurilor pe care le trăim în sezonul cald. 

Prin urmare, din bagajul nostru de călătorie nu pot lipsi produsele de îngrijire pentru piele și păr, astfel încât singura noastră preocupare în vacanță să rămână momentele de bucurie împreună cu familia.

Dar Johnson's Baby® îți vine în ajutor în pregătirea bagajelor. Prin urmare, îți propunem cele mai bune sfaturi, pe care să le împărtășești în familie! Acestea sunt produsele care nu pot lipsi din bagajul tău vara aceasta și care vor deveni ajutoare de nădejde pentru noile tale rutine, având grijă de pielea și părul tău. Vestea cea mai bună este că produsele nu sunt utile doar pentru cei mici, ci pentru întreaga familie! 

Mai mult, toate produsele sunt netoxice, biodegradabile și nu sunt dăunătoare pentru mediul acvatic. Pentru că lumea în care cresc copiii noștri influențează dezvoltarea lor, Johnson’s® evoluează pentru a face planeta mai sănătoasă. Hidratarea pielii este foarte importantă și necesară pe timp de vară, de aceea JOHNSON'S® Baby Ulei Aloe Vera este un produs esențial care nu poate lipsi din bagaje: uleiul cu aloe hidratează instantaneu de până la 10 ori mai mult și hrănește pielea delicată, lăsând o senzație fină și un aspect sănătos. Puneți o cantitate mică și frecați palmele pentru a încălzi uleiul înainte de a-l aplica și masați ușor pe piele. 

Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă aplicarea pe pielea umedă. În plus, este îmbogățit cu Aloe Vera și este hipoalergenic, fiind perfect atât pentru copii, cât și pentru adulți. Hidratați-vă cu uleiul JOHNSON’S® Baby Aloe Vera!

Disponibil în: 300ml.

Preț recomandat*: 17,99 lei  

 

Unul dintre produsele esențiale în această vară este șamponul JOHNSON'S® Baby cu mușețel

: Cu formula No More Tears®, care este la fel de blândă pentru ochi precum apa pură, este infuzat cu o aromă blândă de mușețel natural, face spumă rapid și se clătește ușor. Este hipoalergenic, are un pH echilibrat, fiind ideal pentru copii și adulți. Disponibil în: 300ml, 500ml și 750ml.

Preț recomandat*: 12,99 lei, 19,99 lei, 23,99 lei


 


Bucurați-vă de un păr sănătos vara aceasta cu șamponul JOHNSON’S® Baby: Am auzit de multe ori că părul copiilor este foarte diferit de cel al adulților și că are nevoie de produse speciale. 

Cu toate acestea, șamponul JOHNSON’S® Baby a devenit un produs clasic, perfect pentru întreaga familie, datorită formulei sale blânde, care face spumă rapid și se clătește ușor, lăsând părul moale, strălucitor și curat. În plus, datorită formulei No More Tears®, stropitul și joaca în cadă devin o experiență fără lacrimi.

Disponibil în: 300ml, 500ml și 750ml.

Preț recomandat*: 12,99 lei, 19,99 lei, 23,99 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search