vineri, 23 iulie 2021

Cum poți scăpa de răul de mișcare

Ne planificăm din timp în cele mai mici detalii mult așteptata vacanță de vară. Căutăm cele mai bune variante să ajungem să vedem cât mai multe locuri minunate, să avem tot confortul, să nimerim cea mai bună vreme, totul pentru acele momente de relaxare care să ne încarce cu energie pentru un an întreg. Și visul nostru poate fi spulberat de situațiile neprevăzute ce țin de starea noastră de bine, cum sunt răul de mișcare sau deshidratarea.Se poate întâmpla oricui ca în prima aventură pe mare să facă cunoștință cu senzația de greață și amețeală. Sau de la prea mult soare și uneori chiar din cauza unei enterocolite să experimenteze deshidratarea. Oricare dintre aceste situații neplăcute ne pot scoate pentru câteva zile din circuitul distracției. 


Rehydrol Rău de Mișcare conține o combinație unică de ingrediente active standardizate ce ajută la combaterea simptomelor cauzate de răul de mișcare cum ar fi greața sau voma.

Principalul ingredient bioactiv din Rehydrol Rău de Mișcare este gingerolul extras din rizomi de ghimbir. Studiile au demonstrat că ghimbirul acționează direct asupra sistemului digestiv și asupra sistemului nervos central inhibând receptorii serotoninei și astfel reduce disconfortul datorat răului de mișcare.

Salvia din Rehydrol Rău de Mișcare
are acțiune antispastică și diuretică, reduce tulburările digestive și gastro-intestinale, tonifică și fortifică întreg canalul digestiv.

Substanța activă din armurariu este silimarina cu rol hepatoprotector, detoxifiant și antioxidant.

Menta reduce stările de greață, răul de mișcare și calmează stomacul.

Sucul de lămâie din Rehydrol Rău de Mișcare conține acid citric, care stimulează digestia și calmează tractul digestiv, are efect antiemetic, reduce greața și vărsăturile.

Inulina - Fibra prebiotică ce contribuie la îmbunătățirea funcționării sistemului digestiv.

Rehydrol Rău de Mișcare
are un gust plăcut, nu dă stări de somnolență și este recomandat chiar și în cazul copiilor cu vârsta pentru 3 ani. 


Rehydrol banană este un complex de săruri pentru rehidratare, special conceput pentru refacerea rezervelor de apă, electroliți și energie, în cazul următoarelor situații:

● Diaree

● Vărsături

● Stări febrile

● Insolații

● Transpirații abundente

Conține pulbere naturală de banane, are un gust plăcut și este recomandat pentru întreaga familie, chiar și pentru cei mici, începând cu vârsta de 3 ani. Rehydrol banană are la bază o formulă dezvoltată în Elveția și este produs în Italia.

Cele două produse sunt disponibile în farmaciile din toată țara, iar mai multe informații despre soluțiile noastre inovatoare găsiți pe www.mbapharma.ro.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search