vineri, 23 iulie 2021

Ritual de îngrijire cu arome delicioase

 
Nu-i așa că la finalul unei zile de vară tot ce visezi pentru a-ți redobândi energia și starea de bine este un duș reconfortant, în care simțurile să-ți fie mângâiate de un delicios parfum răcoritor? Trebuie să recunoaștem că dușul nu mai este de mult doar o modalitate de menținere a igienei. Este timpul pe care îl dedicăm pe deplin propriei persoane, atât prin îngrijirea corpului, dar și prin faptul că ne oferă un bun prilej să ne deconectăm mintea de la tot ce ne preocupă în mod obișnuit.

Pentru ca momentul de relaxare să fie totodată și un ritual de îngrijire în acord cu nevoile pielii tale, este important să folosești produse cosmetice a căror calitate este garantată de către producător.

Produsele din gama KISS sunt dezvoltate sub rigori farmaceutice, în concordanță cu cele mai înalte standarde internaționale de calitate.

Majoritatea gelurilor de duș obișnuite au un pH mai mare de 7, ceea ce favorizează deshidratarea și iritarea pielii. Gelurile KISS conțin acid lactic, ceea ce le conferă o valoare a pH-ului apropiat de cel al pielii, împiedicând astfel alterarea florei normale, responsabilă de protejarea pielii. În acest mod, pe lângă senzația plăcută de catifelare pe care o oferă, previn deshidratarea și iritațiile, ce sunt mai frecvente în sezonul cald, când ne expunem mai mult la soare.

În plus, acidul lactic ajută și la procesul natural de reînnoire celulară, exfoliază și îmbunătățește textura și aspectul pielii.

Gelurile din gama KISS conțin și extract de Aloe vera, un ingredient recunoscut pentru puterea mare de hidratare, catifelare și de menținere a tinereții pielii. La toate acestea se adaugă alantoina, ce calmează pielea iritată, și glicerina ce asigură o hidratare intensivă.

Gelurile de duș KISS sunt produse de compania Fiterman Pharma și sunt disponibile în mai multe arome delicioase de vară:

● Pink Grapefruit

● Wild Orchids & Olives

● Fantasy Freesia

● Strawberry & Cream

● Vanilla & Milk

● Juicy Watermelon

Descoperă și tu întreaga colecție pe https://shopfiterman.ro/ingrijire-personala/gama-kiss

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search